Prins Nikolai: Jeg vil læse i udlandet - Her & Nu

Prins Nikolai: Jeg vil læse i udlandet

Prinsen vil gerne holde balancen mellem studie og modelarbejde.

Af Nikolaj Vraa - 5. september 2020 kl. 15:52

I fredags fejrede prins Nikolai sin 21-års fødselsdag hjemme hos sig selv i det treetagers byhus, han tidligere i år købte i en baggård nær Nørreport Station for 4,1 millioner.

Her havde han inviteret sin mor, grevinde Alexandra, prins Felix, kæresten, Benedikte Thoustrup, og nogle gode venner til fest. Hans far, prins Joachim, hviler stadig på Chateau de Cayx, efter den blodprop, der ramte ham to dage efter, familien havde holdt Felix’ 18-års fødselsdag på slottet. Nikolai var ked af, at hans far, prinsesse Marie og to yngre søskende ikke kunne være med på hans store dag.

LÆS OGSÅ: Janni Ree taler ud om sexchikane: Antastet af sin tidligere chef

Til gengæld kan han glæde sig over, at studiet på Copenhagen Business School og jobbet som model går godt. I sidste uge fortalte prins Nikolai B.T., at han overvejer at tage til udlandet for at læse.

– Hvad fremtiden bringer rent professionelt, ved jeg endnu ikke. Den balance, jeg holder mellem studie og arbejde, vil jeg fortsat holde – jeg nyder stadig at arbejde som model. Jeg kan stadig se mig læse i udlandet – et semester som udveksling kunne være spændende, skrev han i en mail til avisen.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager åbner op om kriminel fortid

LÆS OGSÅ: Derfor medvirker Geggo i ‘Fangerne på fortet’ trods vilde dyr i fangeskab

Læs mere om