Prins Nikolai afslører: Her er mit drømmejob

Der er et helt særligt job, som Prins Nikolai drømmer om i fremtiden.

Af Katrina Rosendal - 15. juli 2018 kl. 11:55

Prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn prins Nikolai er blevet voksen. I forrige uge færdiggjorde han en gymnasial uddannelse på Herlufholm Kostskole, og de næste to år skal han tage en militæruddannelse i Varde.
LÆS OGSÅ: Prins Nikolais kæreste flytter til Paris
– Der er mange valg og muligheder. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg vil lave, når jeg bliver stor. Nu har jeg udskudt den her kæmpe beslutning i to år med en militæruddannelse. Det er dejligt, og det er også en uddannelse i sig selv, fortæller Nikolai i et stort interview med Euroman.
SE BILLEDET: Her er prins Nikolais kæreste
Der har tidligere været tale om, at han efter militæret ville gå i sin fars fodspor og blive landmand, men den drøm lader til at have ændret sig.
– Jeg tror, landbrug er helt ude af billedet. Men racerkører…, siger han og fortsætter:
SE BILLEDERNE: Prins Nikolai er blevet student
– Hvis jeg fik muligheden for at være racekører, ville jeg gerne. Men det bliver nok aldrig aktuelt, smiler prins Nikolai, der har arvet sin store interesse for racerløb fra sin far, der flittigt har taget ham med til løb.
I interviewet med Euroman løfter den danske prins også sløret for, hvordan der i barndomshjemmet blev set nyheder og snakket om den store verden, men også hvordan et pænt sprog var vigtigt.
LÆS OGSÅ: Første sommer uden Henrik: Margrethes ensomme ferie
– Vi havde en bandekasse. Jeg tror, man betalte fem kroner par bandeord. Den, der havde bandet mindst, fik gevinsten slut på ugen. Det plejede at være far, der tabte, erindrer den 18-årige prins, der har en racerkører i blodet.
LÆS OGSÅ: Prins Nikolai misser gylden fremtid som model
LÆS OGSÅ: Prins Joachim tager over efter far: Løfter arven
LÆS OGSÅ: Sarkofagen er klar: Dronningens sidste hvilested er på plads