Prins Joachim i rørende hyldest til Felix

Joachim er ved at revne af stolthed over sin søn, som netop er blevet student.

Af Nikolaj Vraa / Louise Vilsbøl - 24. juni 2021 kl. 10:40

Det var en glad prins Felix, der i går  trådte frem foran Gammel Hellerup Gymnasium med sine forældre og viste sin studenterhue frem, mens han fortalte om eksamenerne, som sluttede med et 12-tal i historie, og om den kommende studentertid, som han glædede sig til.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Nu viser prins Joachim private billeder frem og afslører, at det var ham, der gav Felix huen på, mens han sender en sød besked til sin søn.

– Sikke tiden går…! Jeg kan stadig mærke hans hånd i min, da jeg fulgte ham i skole den allerførste dag for 13 år siden. Nu er han student! Tillykke til ham og alle årets nybagte studenter. I fortjener allesammen en god ferie, skriver prins Joachim på Facebook og fortsætter med at fortælle, at han udover at fejre Felix også er i Danmark i forbindelse med en række møder indenfor sit arbejde som forsvarsattaché.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se prins Felix, lige efter han blev student.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ugebladet HER&NU (@herognudk)

Netop kærligheden for forsvaret kan han glæde sig over, at hans søn tilsyneladende har arvet. Efter sommerferien tager prins Felix nemlig hul på et to-årigt uddannelsesforløb i forsvaret. Felix, der fylder 19 i juli, bestod i efteråret optagelsesprøven på Hærens Løjtnantsuddannelse og skal i august starte uddannelsen på Antvorskov Kaserne i Slagelse.

Felix’ uddannelse begynder med 11 måneder på skolen, hvorefter han i godt 13 måneder tilgår enheder i hæren med uddannelse af værnepligtige og kvinder med værneret. Efter det to-årige forløb udnævnes prins Felix til premiereløjtnant og vil være en del af reserven med mulighed for at videreuddanne sig.

Læs mere og se alle billederne af Felix som student i næste uges nummer af HER&NU, som er på gaden onsdag d. 30. juni.

LÆS OGSÅ: Måtte redde børnene ud af brændende hus: Nu er jeg clean

Se hele Joachims opslag og de fine billeder herunder.