Prins Felix og prins Nikolai: I chok over farmor

Der er ingen tvivl om, at prinserne er triste over deres farmors beslutning.

Af Nikolaj Vraa - 6. november 2022 kl. 15:55

Hvis der er to brødre, der har hinandens ryg, så er det prins Nikolai og prins Felix.

LÆS OGSÅ: Trist prinsesse Marie: Athena bliver mobbet

Det beviste prins Joachims to ældste sønner igen forleden, da de sammen med deres fodboldhold tørnede sammen med et mandskab fra Amager. Og der blev gået til den på grønsværen, hvor både Felix, 20, og Nikolai, 23, viste deres store talent for det ædle spil.

Kampen, der blev en målrig affære, endte uafgjort 5-5.

Artiklen fortsætter under billederne…

Efter kampen skiftede Nikolai den svedige trøje ud med en tør t-shirt mens Felix nød en forfriskning. (Foto: Henrik R. Petersen)

Prins Nikolai gjorde en ihærdig indsats for at få bolden tilbage. (Foto: Henrik R. Petersen)

Veloplagte og med vandkæmmet hår efter et hurtigt bad stillede prins Felix og prins Nikolai smilende op til billeder efter fodboldkampen. De afviste dog høfligt at give interview.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen i Frankrig uden at tale med prins Joachim

Der er dog ingen tvivl om, at de begge er triste over, at deres farmor, dronning Margrethe, har frataget dem deres titler pr. 1. januar.

– Hele min familie og jeg er selvfølgelig meget kede af det. Vi er, som mine forældre også har udtalt, i chok over denne her beslutning og over, hvor hurtigt det i virkeligheden er gået. Jeg er meget uforstående overfor, hvorfor det skal ske sådan her, sagde prins Nikolai til Ekstra Bladet kort efter kongehuset i slutningen af september annoncerede den uventede beslutning.

LÆS OGSÅ: Frederik i modvind: Kritik af to rejser til Frankrig på en uge