Prins Christian fylder 15 år med stil: Charmeprinsen - Her & Nu

Prins Christian fylder 15 år med stil: Charmeprinsen

Klik galleriet igennem for de flotte billeder af Prins Christian, som Kongehuset har udsendt i anledning af hans 15-års fødselsdag.

Af Nikolaj Vraa - 24. oktober 2020 kl. 11:54

Selv om der som tronarving hviler et tungt ansvar på prins Christians unge skuldre, er der aldrig langt til et smil hos kronprins Frederik og kronprinsesse Marys ældste søn.

Iført habitjakke og med hænderne stukket i bukserne på lærredsbukserne er det tydeligt, at han han er trådt ind i de voksnes rækker, selv om hans konfirmation er udsat til næste forår på grund af pandemien.

LÆS OGSÅ: Alex’ søde hemmelighed: 87-årig mor flytter ind

Det er også i denne tid, han sammen med sine forældre skal lægge planerne for, hvad der skal ske efter 9. klasse, som han er færdig med til sommer. Spørgsmålet er, om han fortsætter i 10. klasse på Tranegårdsskolen, skal den tages på en kostskole, eller skal han direkte i gymnasiet.

Heldigvis skal det ikke besvares lige nu, og derfor har han uden tvivl også kunnet nyde den traditionsrige efterårsferie med hele familien i den kongelige jagthytte i Trend. Her har kronprinsfamilien fejret hans fødselsdag de sidste mange år, og i år var ifølge HER&NU’s oplysninger ikke nogen undtagelse.

LÆS OGSÅ: Fik vild henvendelse: Emil i chok

LÆS OGSÅ: Ung mor er kommet på førtidspension

Læs mere om