Princess Natascha: Vi planlagde graviditeten i et år

‘De unge mødre’-deltageren og kæresten snakkede længe om at blive forældre sammen – også før kærligheden blomstrede mellem dem.

Af Jonas Sand - 15. juni 2018 kl. 19:25

Det var en lykkelig Princess Natascha Ellen Linea Kaup, der sidste måned afslørede over for Realityportalen, at hun er gravid og i starten af 2019 bliver mor for tredje gang. Barnets far ville hun dog gerne holde identiteten hemmelig på, men kort efter fortalte hun, at de er kærester og begge glæder sig til at blive forældre.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
Den 24. maj fortalte Princess Natascha, der dengang var syv uger henne i graviditeten, at parret havde talt seriøst sammen i seks til otte uger, og hun var derfor blevet gravid lige i starten af deres forhold.
Inden de kastede sig ud i et forhold havde de dog kendt hinanden i fire år og on/off talt sammen i den periode. Og nu afslører ‘De unge mødre’-deltageren, at graviditeten ikke var en fejl.
LÆS OGSÅ: Ung mor gravid og indlagt: Frygtede for tidlig fødsel
LÆS OGSÅ: Princess Natascha viser maven frem: Dét vil jeg kalde min søn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor en uddannelse er vigtig for hende.


LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid
– Nej, det var ikke en ups’er, fortalte Princess Natascha for nylig i en live-video på Facebook, hvor hendes følgere kunne stille hende spørgsmål.
Her afslørede den unge mor, at parret faktisk i lang tid har talt om, at de skulle være forældre sammen – også inden kærligheden for alvor begyndte at blomstre mellem dem.
– Vi snakkede på et tidspunkt om – inden vi blev kærester – at få et barn som venner. Så det er ikke noget hu hej vilde dyr. Vi planlagde det og har faktisk snakket om det i over et år – for at være helt ærlig, fortalte hun.
Princess Natascha kan opleves tilbage på skærmen til efteråret, når hun vender tilbage til en ny omgang af ‘De unge mødre’.
LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor anholdt
LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere
Herunder kan du se ‘De unge mødre’-deltagerens livevideo, hvor hun også viser den gravide mave frem for følgerne:

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
LÆS OGSÅ: Princess Natascha trodser Nadia Shila: Derfor vender jeg tilbage til ‘De unge mødre’