Princess Natascha: Sådan påvirker graviditeten min uddannelse - Her & Nu

Princess Natascha: Sådan påvirker graviditeten min uddannelse

‘De unge mødre’-deltageren skal færdiggøre grundforløbet på sosu-assistent-uddannelsen lige omkring sin termin.

Af Jonas Sand - 19. maj 2018 kl. 19:25

Det var en lykkelig Princess Natascha Ellen Linea Kaup, der fredag afslørede over for Realityportalen, at hun igen er gravid. Den unge mor er seks uger henne og venter et barn i starten af det nye år. Og det er noget, hun i den grad er lykkelig for.
‘De unge mødre’-deltageren afslørede tidligere i år, at hun til september starter på uddannelsen til sosu-assistent. Grundforløb varer 20 uger og afsluttes derfor til januar – lige omkring Princess Nataschas terminsdato. Men det er ikke noget, der får konsekvenser for første del af den uddannelse, hvis alt går efter den unge mors planer.
– Jeg regner med at færdiggøre grundforløbet, og så vil jeg gå på barsel derefter. Efter min barsel vil jeg så fortsætte på hovedforløbet, fortæller Princess Natascha til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Princess Natascha vender tilbage til ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det gik til, da sønnen Novah kom til verden:


LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor vil jeg ikke tage min straf
LÆS OGSÅ: Anklageren efter dommen: Jeg er meget tilfreds!

Droppede ud på grund af graviditeter

Den unge mor har tidligere været i gang med sosu-assistent-uddannelsen, men dengang måtte hun stoppe, da hun blev gravid, selv om hun egentlig var glad for at gå der.
– Det var den eneste voksenuddannelse, som jeg virkelig godt kunne lide. Jeg syntes ikke, at det boglige var svært, og der skete en masse ting. Men jeg blev gravid og aborterede så, men jeg var ked af det i en periode og kom så ikke i skole. Efterfølgende blev jeg så gravid og fik Lia, og planen var så, at jeg skulle starte efter min barsel.
– Der var reglerne dog blevet ændret, så man skulle bestå dansk og matematik i 9. klasse, og det havde jeg ikke gjort. Derfor kunne jeg ikke bare starte igen, har hun tidligere fortalt til Realityportalen.
Denne gang skulle der dog ikke være noget, der forhindrer hende i at starte op igen efter sin barsel, og selv om hun altså må udskyde uddannelsen lidt, så satser hun stadig på, at den bliver gjort færdig.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud om stofmisbrug