Princess Natascha indrømmer: Jeg elsker stadig Bent

‘De unge mødre’-deltageren afslører nu, at hun stadig elsker sine ekskærester.

Af Jonas Sand - 30. april 2018 kl. 12:55

Princess Natascha Ellen Linea Kaup er var overbevist om, at ekskæresten Bent Flink var hendes helt store kærlighed, da parret først dukkede op i ‘De unge mødre’ og fik datteren Lia. Forholdet gik dog i stykker, men det betyder ikke, at alle følelserne for ekskæresten er væk.
Det afslører den unge mor på sin blog, hvor hun svarer på en række spørgsmål fra sine læsere. Her blev hun blandt andet spurgt, om hun stadig elsker Bent, og det indrømmede hun.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod Jim Lyngvild: Hold din kæft!
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud om stofmisbrug
Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det gik til, de Natascha Linea og Bent igen fik datteren hjem:

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom
LÆS OGSÅ: Nanna Mia afslører: Derfor stoppede jeg i ‘De unge mødre’
– JA – og jeg elsker også stadig Matias (faren til sønnen Novah, red.). De er fædre til mine børn, så selvfølgelig holder jeg stadig af dem og elsker dem til et vist punkt. Jeg elsker dem ikke, som man elsker sin kæreste, men jeg elsker dem, som man elsker en fjern grandonkel, skriver hun.
Men selv om der altså stadig er kærligheden til ekskæresterne i Princess Natascha, så er der intet, der tyder på, at hun finder sammen med en af dem igen.
– Nej, aldrig! Nu kender jeg bagsiden af at være sammen med dem, siger den unge mor til Realityportalen.
Her kan du læse resten af Princess Nataschas blogindlæg, hvor hun blandt andet svarer på, hvordan hun har det med nedladende kommentarer, hvor hun ser sig selv om fem år, og om hvordan det går med hendes cola- og rygestop.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nye ‘De unge mødre’-deltagere er i familie
LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor ringede til hospital og politi: Ekskæresten forsvandt