Princess Natascha dumper igen

Den unge mor håber i stedet på, at fjerde gang bliver lykkens gang.

Af Lykke Buhl - 19. december 2019 kl. 09:10

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Princess Natascha har ikke haft meget held med at erhverve sig et kørekort. For trods flere forsøg, så går den afsluttende køreprøve bare ikke den unge mors vej.
– Jeg har ikke bestået min køreprøve endnu, så jeg venter stadig kun på at bestå køreprøven. Jeg dumpede her tredje gang også, yay, lyder det ironisk fra Princess, da Realityportalen spørger ind til sagen.
LÆS OGSÅ: Princess afslører svar på faderskabstest: Han er far til Miso

“Jeg består fjerde gang”

Men Princess har heldigvis ikke mistet modet om en dag at komme til at sidde bag et rat og drøne rundt på de danske veje.
– Jeg får kørekort lige om lidt. Jeg satser på, at jeg består fjerde gang, fortæller hun selvsikkert.
Dog kommer der til at blive lidt ventetid endnu, før Princess kan give køreprøven sit fjerde forsøg.
– Der er ikke lige nogen lige nu, og folk holder juleferie, så jeg tænker, det bliver en gang efter jul, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært søger hjælp: Jeg har et problem
LÆS OGSÅ: Sarah Louise rådgiver kommende mødre