Princess færdig med Tinder: De vil bare knalde hende fra 'De unge mødre'

Der er ikke meget gang i den unge mors kærlighedsliv. Hun nægter at netdate, for ude i den virkelige verden er det meget nemmere at sortere de fyre fra, der bare vil knalde, fordi hun er et kendt ansigt.

Af Lykke Buhl - 17. januar 2020 kl. 18:56

Det er efterhånden et år siden, den tidligere ‘De unge mødre’-deltager Princess Natascha Ellen Linea Kaup havde en mand i sit liv.
Dengang var hendes udkårne David Bertelsen, som også tidligere har deltaget i ‘De unge mødre’. Desværre endte lykken brat, da Princess kort før fødslen af deres – nu beviseligt fælles – søn Miso fandt ud af, at David havde en anden familie og hverken ville have noget med hende eller sønnen at gøre.
LÆS OGSÅ: YES! Populært program vender tilbage
Siden dengang har der ikke været meget romantik i den unge mors liv.
– Der sker ingenting på kærlighedfronten. Jeg er gået i nonnekloster, griner Princess, da Realityportalen spørger ind til hendes kærlighedsliv.
– Jeg har ikke tiden til at gå på dates, fordi jeg har mine børn altid, jo. Fordi der ligesom er en far, der ikke gider se sin søn – jeg nævner ingen navne her, griner hun videre.

David Bertelsen fra ‘De unge mødre’ er far til Princess yngste søn Miso, og så er han hendes seneste romantiske relation (Foto: Discovery Networks Danmark)


LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha sygemeldt med stress

Dates efter puttetid

Som alenemor til sine tre børn Miso, Novah og Lia på henholdsvis 1, 3 og 6 år er der nemlig ikke meget tid i Princess Nataschas kalender til at møde en sød fyr.
– Den eneste mulighed jeg har for at se nogen, det er, hvis de kommer, når ungerne sover. Sådan om aftenen, så kan de være her i tre timer, og så skal de gå igen, fordi jeg skal sove. Så det er jo ikke fordi, jeg er afvisende overfor det – hvis kærligheden kommer, så er den da velkommen. Der er bare ikke rigtigt nogen mulighed for, at den kunne opstå, forklarer Princess.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-far bliver hjemmegående
Hun joker med, at det må blive når hendes børn er 15 år gamle, at hun igen kommer ud og kan møde kærligheden. Lige nu jagter hun den i hvert fald ikke, for netdating er helt udelukket fra den unge mors side.
– Det skal være på den helt gammeldags måde med at komme ud og møde folk. Jeg har prøvet sådan noget med at skrive på Facebook og dating.dk, men for at være helt ærligt, så er det bare ikke noget for mig, det er jeg sgu blevet for gammel til, forklarer Princess, der bestemt godt ved, hvad det værste sted at møde nogen er:
LÆS OGSÅ: Princess fortryder: Det dummeste, jeg har sagt på tv
– Tinder – no way! Jeg har været på det en gang, jeg var der kun i 14 dage, før jeg tænkte, at det skulle jeg ikke det der. Det er sådan noget “Hej, skal vi knalde?” – nej, det tror jeg så ikke. Det er jo ikke rigtig kærlighed, det er bare one night stands, det er i hvert fald den erfaring, jeg har derinde fra.

Princess har opgivet datingappen Tinder efter får mange frække og useriøse beskeder (Foto: Tinder)


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham

“De vil bare knalde hende fra ‘De unge mødre'”

Med den dårlige erfaring fra netdating, så holder Princess altså fast i princippet om, at hvis hun skal finde sig en sød fyr, så bliver det på helt klassisk facon, hvor man støder ind i hinanden i byen, på uddannelse eller arbejde.
– Hvis jeg gerne vil have sex, så kan jeg sagtens få det. Det er jo ikke det, der er problemet. Det er ikke det, jeg mangler. Jeg ville jo gerne have en kæreste på et tidspunkt, forklarer den unge mor.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha dumper igen
Men der er også endnu en fordel ved princippet om at date ude i den virkelige verden fremfor bag en skærm.
– Når folk skriver til mig, så har jeg det også sådan: Skriver de til mig, fordi de synes, jeg er sød, eller skriver de til mig, fordi jeg er med i ‘De unge mødre’? Den har man hele tiden i baghovedet. Så er det sgu bare nemmere at afkode, hvad folk er ude på i virkeligheden – om de bare er ude på at få et hurtigt knald og sige: “Årh, jeg har knaldet med hende der fra ‘De unge mødre'”, forklarer Princess og fortsætter:
– Jeg har oplevet, at folk har snakket med mig, bare fordi jeg er mig fra ‘De unge mødre’. Og det gider jeg slet ikke bruge tid på, det er livet simpelthen for kort til.

Princess bruger gerne sociale medier som Snapchat, men hun gider ikke bruge det til at skrive med fyre (Foto: Privat).


LÆS OGSÅ: Princess Natascha chokerer: Jeg vender aldrig tilbage til ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde