’Prince Charming’ afslører: Jeg sagde først nej

Jonas Løvik kunne ikke i første omgang se sig selv i et reality-program, men han endte alligevel til sidst med at sige ja.

Af Rikke Lynge - 31. maj 2021 kl. 19:25

Da Jonas Løvik første gang blev kontaktet af casteren til programmet ‘Prince Charming’, sagde han blankt ’nej tak’, men da casteren kontaktede ham igen og fortalte ham yderligere om programmet, gjorde det alligevel Jonas nysgerrig.

– Man får nogle tanker frem, når man hører ordet reality og dating, men programmet har jo denne her vinkel med, at det er kærligheden, der står i centrum, og det er det første program kun med homoseksuelle mænd, der dater. Så jeg ringede til min chef, og hun sagde, at jeg skulle tage med, fortæller Jonas til Realityportalen, og den beslutning er han glad for i dag.

LÆS OGSÅ: ULYKKELIG FORELSKET: Amir og Mikkel fra ‘Prince Charming’ afslører fortid

– Det har været så fedt, og jeg fortryder ingenting. Vi har det så sjovt, og det er nogle dejlige mennesker, slår Jonas fast.

Jonas Løvik i ‘Prince Charming – DK’. (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet

Jonas har ikke haft held med at finde kærligheden selv. Faktisk har han kun haft én kæreste tidligere, og det er skuespiller og tv-personlighed Johannes Nymark, som Jonas var sammen med et halvt års tid i 2018. 

– Jeg tror ikke, at jeg har fundet kærligheden, fordi jeg har haft det så godt med at være single. Jeg har ikke følt, at jeg har manglet noget – jeg har et godt liv, et godt job, en masse gode venner og en dejlig familie, så jeg har ikke haft behov for at møde den eneste ene. Men desto ældre man bliver, jo større er behovet for at dele de fantastiske ting med en kæreste, så jeg havde faktisk selv inden programmet tænkt på at gøre noget ved det, så sammentræffet passede meget godt, fortæller Jonas om, hvorfor han alligevel endte med at takke ja til at være prinsen i ‘Prince Charming’.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører sin fremtid på ‘Paradise Hotel’

Følg Jonas’ kamp for kærligheden i discovery+ programmet ‘Prince Charming’ hver søndag.

Jonas Løvik i ‘Prince Charming – DK’. (Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark)

LÆS OGSÅ: Løvindens lykke: Smaskforelsket

Læs mere om