Pressechef: 'For lækker til love' vil overraske alle

TV3 har store forventninger til den kommende sæson af datingprogrammet.

Af Mikkeline Andersen - 4. september 2014 kl. 9:01

Når der i aften er premiere på den femte sæson af ‘For lækker til love’, vil seerne kunne nikke genkendende til konceptet med de kræsne singler. Men, men, men. Deltagerne vil blive overraskede, og det samme vil seerne.
– De otte deltagere udfordres i denne sæson på flere planer end før. Vi vil helst ikke afsløre for meget, men vi kan love, at deltagerne får sig et par overraskelser, når de er på date og tror, at nu har de fundet en, der næsten lever op til alle krav på deres lister, fortæller pressechef ved TV3, Søren Hedman.
LÆS OGSÅ: HOT HOT: Hvem er denne frække reality-fyr?
Viser ungdomslivet på godt og ondt
‘For lækker til love’ er populært blandt seerne, og derfor får programmet endnu en sæson. Hos TV3 er man ikke i tvivl om, hvorfor de kræsne singler hitter hos seerne.
– Det er otte markante personligheder, der på hver sin måde viser seerne ungdomsliv af i dag på godt og ondt. Og så er det unge mennesker, der har en meget høj og positiv mening om sig selv og knap så positiv mening om de fleste andre. Det er underholdende at følge dem i deres jagt på den helt perfekte parter, siger Søren Hedman.
I den femte sæson skal seerne ikke forvente de store ændringer i konceptet.
– Seerne kan med lethed genkende programmet, men der vil være to nye deltagere, Patricia og Nikita, som man kan glæde sig til at lære at kende. Så der vil både være genkendelighed og fornyelse – med masser af grin med deltagerne og deres dates! Stor underholdning!
LÆS OGSÅ: Ærlig Gustav: Jeg er bange for mænd!

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser