Pressechef: 'Fristet' har skabt kolossal opmærksomhed

Modige deltagere og megen debat overskygger seertallene i den anden sæson af ‘Fristet’.

Af Mikkeline Andersen - 15. november 2012 kl. 17:15

Selvom seertallene i den anden sæson af ‘Fristet’ ikke har været helt så prangende, som de seertal den første sæson kunne præstere, så er TV3 yderst tilfredse med programmet. Og ikke mindst den fokus, der konstant har været på dilemmaerne.
– ‘Fristet’ er et forsøg på at lave debatskabende tv, og det har vi i den grad formået. Det kan godt være, at der ikke har været helt så mange seere, men opmærksomheden omkring programmet har helt klart været der, siger Søren Hedman, der er pressechef ved TV3, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’ er TV3s bidrag til almen dannelse
Deltagerne er modige
De etiske og moralske dilemmaer har uden tvivl skabt debat på diverse medier. Både før, under og sikkert også efter aftenens finaleafsnit. ‘Fristet’-konceptet afskiller sig nemlig fra de fleste andre reality-programmer, og derfor stiller det også store krav til deltagerne.
– Deltagerne, som i alle andre reality-programmer, er fantastiske. De har været utrolig gode – og modige, lyder det begejstret.
Og der skal uden tvivl specielle personligheder til, når de vildeste fristelser og største dilemmaer findes frem. Spis delikatessen ko-øjne eller lad dig brændemærke med ‘Fristet’-symbolet for blot at nævne et par stykker af de udfordringer, deltagerne er blevet stillet overfor – og har taget imod.
LÆS OGSÅ: ‘Fristet’-Kasper: Sæson 2 er for voldsom
Adskiller sig fra ‘Paradise Hotel’
Efter den første sæson af det debatskabende program lød kritikken blandt andet, at det mindede for meget om TV3s populære program ‘Paradise Hotel’. Derfor var de glade og varme farver, der prægede den første sæson, skiftet ud med en dyster stemning, mørke farver og skygger.
– Det er i den grad lykkes os at adskille os fra ‘Paradise Hotel’, for de må ikke ligne hinanden. ‘Fristet’ er et debatskabende program, der har meget andet at byde på i forhold til ‘Paradise Hotel’, slår Søren Hedman fast overfor Realityportalen.dk.
Om der kommer en tredje sæson af det banebrydende og kontroversielle program, vil de først tage stilling til, når aftenens finale har indtaget de danske hjem.
Se ‘Fristet’-finalen i aften på TV3 klokken 22.00.
DELTAG I AFSTEMNINGEN HERUNDER:

Hvem håber du på vinder finalen i 'Fristet' i aften?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.