Premiere på splinterny gyser-thriller: Dét skal du se på Netflix!

Der er dømt gys og gru, når Netflix har premiere på ‘The Open House’ med Dylan Minnette (Clay Jensen fra ’13 Reasons Why’) i hovedrollen.

Af Louise Andersen - 21. januar 2018 kl. 17:55

Premiere

(Foto: Netflix)


The Open House
Efter en tragedie flytter en mor og hendes teenagesøn ind i et familiemedlems ledige sommerhus, som er til salg. Men alt ser umiddelbart ikke ud til at være lutter idyl, for uhyggelige og uforklarlige kræfter samler sig mod dem – man kan ikke lukke noget ud, som allerede er inde.
Bonusinfo:
Titlen ‘The Open House’ refererer til, at huset, familien flytter ind i, er til salg, så der er åbent hus hver søndag. Hvem ved, om de besøgende egentligt har forladt huset efter fremvisningen?
21-årige Dylan Minnette, som havde stor succes som karakteren Clay Jensen i Netflix mega-succesen ’13 Reasons Why’, spiller en af hovedrollerne i ‘The Open House’
– Hvad: ‘The Open House’
– Hvem: Dylan Minnette, Sharif Atkins, Katie Walder m.fl.
– Hvornår: Havde premiere den 19. januar
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: Mere pot-aktivisme med sæson 2 af ‘Disjointed’: Dét skal du se på Netflix

Aktuel

(Foto: Netflix)


3%
I en fremtid, er verden delt i to: Fremskridt og velstand på havet og ødelæggelse og fattigdom på land. Eliten er altså bosat på en paradis-ø, og vil man ende dér, langt fra den overfyldte slum, har man kun én chance. Der er bare kun 3%, der klarer sig igennem nåleøjet og slipper for at leve i elendigheden.
– Hvad: ‘3%’
– Hvem: Bianca Comparato, Rodolfo Valente, Michel Gomes m.fl.
– Hvornår: Kan ses nu
– Hvor: Kan ses på Netflix
LÆS OGSÅ: Hele ‘Star Wars’-triologien er nu online: Dét skal du se på HBO Nordic!

Kender du…?

(Foto: Netflix)


Crazyhead
Når folk dør, forsvinder de ofte. Men nogle er ikke helt klar til at forlade verden, og de bevæger sig rundt blandt os – og kun særligt udvalgte kan se dem. Amy, der arbejder i en bowlinghal, og den ukonventionelle Raquel kan se dem, og mens de sparker røv på dæmonerne, må de konfronteres med deres egne indre dæmoner, mens de klarer livet i tyverne.
LÆS OGSÅ: Historisk spiondrama: Dét skal du se på HBO Nordic!

Nu på Netflix

‘Super Dark Times’. En tragisk ulykke skaber splittelse mellem to teenagedrenge og truer et venskab, der ellers virkede fast og urokkeligt.
‘Spotlight’. Et team af journalister og redaktører på Boston Globe undersøger en chokerende sag om overgreb på børn i den katolske kirke.
LÆS OGSÅ: Dét kan du glæde dig til på HBO Nordic!