Positiv graviditetstest gjorde Christiane angst

Tv-værtinden fortæller ærligt om, hvordan hun pludselig blev bange, da hun fandt ud af, hun skulle være mor.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. september 2016 kl. 15:55

I det nye Chri Chri magasin fortæller Christiane Schamburg-Müller åbent om de tanker, hun fik, da hun opdagede, at hun var gravid. Hun antyder også, at det måske ikke har været helt let for parret at blive gravide.
LÆS OGSÅ: Christiane: Reality-tv kan være vejen til succes
– Da jeg opdagede, at jeg var gravid, blev jeg virkelig lykkelig. En følelse af eurofori for gennem min krop. Dernæst var tanken: Kan det virkelig passe? noget, jeg har havde ønsket mig så længe, skriver Christiane i magasinet og uddyber:
– Men den positive test fulgte angsten. Hvad nu, hvis der ikke er hjertebanken? Er der overhovedet liv derinde? Skuffelsen kendte jeg kun alt for godt, så jeg satte ikke mine forventninger op. Jeg regnede med det værste, for at at helgardere mig. Jeg frygtede at håbe. For hvad nu, hvis det ikke ville lykkedes?
– Frygt er det værste for kroppen. Alene frygt og angst kan få dig til at abortere, siger man.
Heldigvis dæmpede angsten sig i takt med, at alting så helt fint ud. Og inden længe, ja nærmest når som helst, bliver Christiane og L.O.C. forældre til en lille dreng.
LÆS OGSÅ: Christiane er mere end klar til at føde
LÆS OGSÅ: Christiane afslører navnet: Det skal vores søn hedde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.