Populært TV3-program vender tilbage

Siden 2010 har vi ventet spændt på tredje sæson – nu er den her endelig.

Af Emilie Holm Egebro - 31. januar 2018 kl. 14:51

Tilbage i 2010 rullede hele to sæsoner af TV3-programmet ‘Danske Hollywoodfruer’ over skærmen. En tredje sæson blev dog ikke dengang aktuel, men nu, knap otte år senere, er programmet blevet genoplivet.
Den 22. februar klokken 20.00 på TV3 ruller tredje sæson således over skærmen, og her kan vi gense Ines og Kirsten fra sæson et samt Masha fra sæson to. Derudover kommer vi også til at møde tre nye Hollywood-fruer; Cecilia, Cæcilie og Camilla.
LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk
– Glæd dig til at møde de seks Hollywood-fruer, der alle har forladt Danmark for at leve et liv i sus og dus i det solbeskinnede Californien, hvor du stadigvæk – og sikkert aldrig – ikke kan være for rig, for tynd eller have for mange diamanter, lyder det i en pressemeddelelse fra TV3:
– Mød de vidunderlige danske kvinder, der bor i byen, hvor du får botox over morgenkaffen, betaler 60.000 dollars for en Hermès-taske efter frokost og er iført dine største diamanter, når du spiser middag på en trendy restaurant om aftenen, fortsættes det.
AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: Linse Kessler klar med nyt projekt: Jeg har fået verdens bedste idé!
Mød de seks kvinder
Masha er model og skuespiller og lever et glamourøst liv i West Hollywood. Hun bor med bulldogen Blu i et luksuslejlighedskompleks og har travlt med modelshoots, fest og jagten på evig ungdom.
Den tidligere kendis-stylist Kirsten ejer butikken OnQueStyle, hvor Orange County’s rigeste kvinder afleverer deres brugte Louis Vuitton, Balenciaga og Versace og tager en Hermès-taske med hjem i stedet. Hun er gift med Eddie og er glam-ma (ja, glam-ma) til otte.
Cæcilie er model og skuespiller, bor i det trendy Pasadena og er gift med barnestjernen Robert Jayne. Hun lander modeljobs til 35.000 dollars, dyrker den spirituelle del af Los Angeles og studerer kunstterapi.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
Den tidligere skuespiller og body double Ines bor i Beverly Hills med sin mand Tony, hunden Gobi og fire katte. Hun er hundeaktivist og bruger meget af sin tid på at redde dyr, sin garderobe og sine dyr.
New Yorker-modellen og skuespilleren Cecilia er på vej til at etablere et liv i det stjernebesatte Hollywood. Hun dyrker de røde løbere, det luksuriøse liv hos sine rige venner og er i gang med at starte sin egen smykkekollektion med matchende sæt til det californiske jetset og deres dyr.
Screenplay writeren og skuespilleren Camilla opkøber huse, sætter dem i stand og lejer dem ud. Derudover skriver hun tv-serier og film og hænger ud med sine skuespiller-veninder i hipsterkvarteret Silver Lake.
LÆS OGSÅ: Uffe Holm: Jeg er årsagen til Hollys succes
Se galleriet med de seks Hollywood-fruer øverst i artiklen.
Smugkig også lidt fra programmet herunder:

LÆS OGSÅ:Reality-hunk i voldsomt trafikuheld
LÆS OGSÅ: Simona efter voldsomme overgreb: Derfor åbner jeg op på tv