Populært talentprogram vender tilbage – men på en helt anden kanal

Går dit barn med en sangfugl i maven, så er det nu, du skal slå til.

Af Jonas Sand - 21. december 2018 kl. 12:55

I fem sæsoner mellem 2014 og 2017 gav TV 2 børn mellem 8 til 14 år chancen for at udleve drømmen om at blive musiker i sangkonkurrencen. Det er et år siden, at talentprogrammet sidst løb over skærmen, og der kommer ikke en ny sæson på TV 2, der i det kommende år har valgt af satse på ‘X Factor’.
Det betyder dog ikke, at man har set det sidste til de talentfulde børn. Næste år kommer der nemlig alligevel en ny omgang af programmet – denne gang bliver det bare på Kanal 5. Det fortæller Discovery Networks Danmark i en pressemeddelelse.
– Vi er glade og stolte over at få mulighed for at samle danskerne om et af Danmarks mest populære talentprogrammer. Vi er sikre på, at vi kan bygge videre på den stærke platform, programmet har, og levere helt enestående øjeblikke til vores seere, fortæller Anne Garlichs, programdirektør hos Discovery Networks Danmark.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste

Høje ambitioner

Tv-stationen har store forventninger til den kommende sæson af talentprogrammet.
– På Kanal 5 er at de vigtigste løfter til vores seere, at vi vil være et underholdende pusterum. Vi leverer tv, der både får dig til at trække på smilebåndet, og som samtidig også kan mærkes i maven. Det er lige præcis, hvad ‘Voice Junior’ kan, og det er derfor det helt rigtige program, til at understøtte vores ambitioner for Kanal 5 som hovedkanal, siger programdirektøren og fortsætter:
– Vi har naturligvis høje ambitioner for ‘Voice Junior’, og vi kan godt garantere at vi ikke kommer til at skuffe på hverken produktion eller cast. Det glæder vi os til snart at løfte lidt mere af sløret for, afslutter Anne Garlichs i pressemeddelelsen.
Det vides ikke præcis, hvornår den kommende sæson sendes, men det bliver i løbet af foråret.
Produktionsselskabet bag programmet, United production, søger deltagere til den nye sæson. Her kan du læse, hvordan man melder sig til.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René