Populært reality-program er tilbage

Kærlighedsprogrammet ‘Grænseløst forelsket’ vender tilbage med en ny sæson.

Af Amalie Jensen - 13. oktober 2022 kl. 14:42

Endnu engang bliver kampen taget op for få at kærligheden til at fungere på tværs af landegrænser. ‘Grænseløst forelsket’ bliver nemlig forlænget med en sæson 2, der får premiere til foråret 2023.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde overrasker: Scorer nyt job

Ligesom i første sæson kan man følge par, der har det til fælles, at de leder efter kærligheden uden for Danmarks grænser. Men udover at vi får lov at stifte bekendtskab med en række nye par, så vil vi også kunne følge flere af parrene fra sæson 1.

Artiklen fortsætter under klippet fra sæson 1, hvor Jason frier til Angela…

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-deltager har fundet kærligheden i Norge

Seerne vil kunne glæde sig til at følge Robin og Charity, der om mindre end en måned bliver forældre.

Man vil også igen kunne følge med i Poul Erik og Regilas kamp for at komme til Danmark og for at få Regilas børn til Tyskland, hvor hun har fået opholdstilladelse.

LÆS OGSÅ: Overraskende resultat: ’Nybyggerne’-par tog test før optagelserne

Og siden optagelserne til sæson 1 er Angela og Jason blevet gift, og vi kan derfor se frem til at følge deres liv som nygifte i Florida.

– ‘Grænseløst Forelsket’ har fået en fantastisk modtagelse af de danske seere, og det kan vi godt forstå, for programmet viser ægte kærlighedshistorier fra virkeligheden. Programmet giver indblik i rørende universelle fortællinger om hvor langt mennesker vil gå for at kæmpe for deres kærlighed, fortæller nordisk programdirektør hos Warner Bros. Discovery, Pil Gundelach Brandstrup.

‘Grænseløst forelsket’ kan ses på Discovery+.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper taler ud om forlovelse