Populært ‘Ex on the Beach’-par tilbage på skærmen

Vi har slet ikke set det sidste til Sofie-Mai og Oli, selvom ‘Ex on the Beach’ er slut.

Af Louise Vilsbøl - 26. juni 2022 kl. 20:55

Flere store reality-par som Remee og Mathilde, Bendtner og Philine og Jasmin og Bro har fået deres egen tv-serie, og nu tager ‘Ex on the Beach’-parret Sofie Mai og Oliver første skridt i samme retning. De har nemlig startet en YouTube-kanal sammen, hvor man kan følge dem som par.

LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Paradise’-Sarah: Jeg blev tæsket af min mor

– Vi synes bare, det er mega sjovt og fedt at lave content. Jeg har faktisk haft en kanal helt tilbage, inden YouTube blev en “ting” og kan huske, jeg startede sammen med alle dem, som er blevet store nu. Og det har bare altid været min passion at lave YouTube, fortæller Sofie-Mai og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Blev kendt som ‘Dumme-Pernille’: Nu er hun jurist

– Oli var bare helt med på idéen. Han synes også, det er mega sjovt og er også god til redigeringsarbejdet. Og så tror jeg bare, vi synes, det er mega fedt at have det “sammen”.

Den første video kan allerede ses nu på parrets kanal og nederst i artiklen. Her laver de den velkendte ‘Bestiller det samme som dem foran’-video, som har floreret på YouTube i noget tid.

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet

– Vi kommer til at lave en masse vlogs, challenges og måske nogle pranks. Derudover kommer vi til at prøve at inddrage vores følgere, så meget som vi kan, lover Sofie-Mai.