Populær TV2-vært trækker stikket: Afbryder tv-optagelser

Efter en intens periode har tv-værten brug for en pause.

Af Maria Lützen - 15. maj 2017 kl. 21:19

Midt i optagelserne til en ny sæson af TV2-programmet ’Størst’ har Peter Ingemann trukket stikket for at holde fri. Den 44-årige tv-vært skulle ellers have filmet flere afsnit af det populære program, blandt andet i Nordkorea, men i stedet slapper han nu af hjemme i Ry.
– Jeg har haft et langt og hårdt forløb med 36 udsendelser (fire sæsoner af ’Størst’, red.) og derudover 11 afsnit af ’Nybyggerne’, forklarer Peter Ingemann til Realityportalen.dk om den tiltrængte pause, som kommer til at strække sig over en stor del af sommeren.
Foreløbig holder tv-værten fri i resten af maj og juni og går så på sommerferie den 1. juli.
– Men jeg er sideløbende ved at udvikle et nyt TV2-projekt, som jeg ikke kan sige så meget om endnu, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-værten Peter Ingemann: Det vidste du ikke om mig
Peter Ingemann understreger, at der ingen dramatik er forbundet med de afbrudte optagelser af ’Størst’ og fortæller, at han og produktionen har fået fem nye afsnit af programmet i kassen.
Efter mere end ti år på DR, som vært på bl.a. ’Hammerslag’ og ’Den store bagedyst’, skiftede Ingemann i 2013 over til konkurrenten TV2.
– Jeg stiller enormt høje krav til mig selv, og det kan være en pissestor belastning nogle gange. Jeg håber, at TV2 får det, de havde håbet på. Det vil ligge mig meget på sinde, at jeg giver mig fuldt ud, sagde den arbejdsomme midtjyde til HER&NU dengang i forbindelse med jobskiftet.
LÆS OGSÅ: Peter Ingemann: Sådan bliver man en god tv-vært
-Har du kørt dig selv for hårdt?
– Ja jeg kører nok mig selv for hårdt. Jeg går aldrig halvt ind i noget, men tværtimod helst med 130 procent. Jeg vil gerne, at først og fremmest seerne er tilfredse med mit arbejde, og at TV2 vil blive ved med at have mig ansat. Det siger de, at de vil, siger Peter Ingemann med et smil.
De nye afsnit af ’Størst’ bliver efter planen sendt til efteråret.
Hos TV2 bekræfter PR-chef Katarina Brøchner, at optagelserne til de sidste afsnit af programmet foreløbig er sat på hold.
– Det skyldes, at Peter Ingemann efter en periode med optagelser til både Nybyggerne og Størst har haft brug for et velfortjent pusterum, siger Katarina Brøchner.
GALLERI: Kom med rundt i vinderhuset i ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: Peter Ingemann vender tilbage til populært boligprogram
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.