Populær reality-babe vender tilbage til skærmen - Her & Nu

Populær reality-babe vender tilbage til skærmen

Nu kan vi glæde os til at se en velkendt ‘Paradise’-og ‘Diver i junglen’-babe i hele to nye programmer.

Af Emilie Holm Egebro - 8. juni 2019 kl. 08:55

Maja Bebe Larsen blev kendt for sin medvirken i sæson 13 af ‘Paradise Hotel’, og sidenhen har hun været med i ‘Divaer i junglen’ og ‘Paradise Kollektivet’.
Tilbage i november slog hun dog fast, at hun havde besluttet sig for at holde en pause fra reality-tv. 
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade
– Jeg vil gerne lidt i glemmebogen, da jeg er træt af at blive genkendt. Derfor lægger jeg det på hylden for nu. Jeg er træt af, at jeg ikke kan yde mit bedste, når jeg er på arbejde på McDonalds, fordi der måske står fire mennesker med deres telefon oppe i ansigtet på mig og tager billeder. Jeg går rigtig meget op i at gøre mit arbejde ordentligt hele tiden, men det er rigtig svært, når folk råber af mig og tager billeder hele tiden, forklarede en frustreret Maja dengang.
LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt
LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Nybygger’-par skal være forældre
Nu har hun dog besluttet at vende tilbage til skærmen. I en Instagram-story afslører hun nemlig, at hun har to nye tv-projekter på vej.
– Jeg kan ikke udtale mig mere om det, men jeg kan sige, at det ikke er noget stort, og at det er to forskellige programmer, uddyber Maja overfor Realityportalen.dk og forklarer, hvorfor hun har besluttet sig for at stoppe sin pause fra reality.
LÆS OGSÅ: Ung mor drømmer om politisk karriere
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Jeg vil jo gerne lave tv, og jeg elsker at lave det. Jeg begrænser mig dog til de mindre ting, som kun kan streames på nettet, selvom jeg hader, at jeg ikke bare kan lave de store ting. Jeg elsker bare mit privatliv højere, så derfor må jeg prioritere og lave de små ting, hvor folk ikke bliver lukket lige så meget ind, forklarer hun.
Maja ved endnu ikke, hvornår de to programmer bliver sendt.
LÆS OGSÅ: Ung mors søn er født med hul i hjertet
LÆS OGSÅ: Realitybabe støtter Stram Kurs
LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op fem gange