'Popstars'-stjerne skal i fængsel

Det har ikke været et par nemme dage for ‘Popstars’-Alaa, som har fået en fængselsdom.

Af Mikkeline Andersen - 30. oktober 2014 kl. 10:25

Med charme, smil, et glimt i øjet og et enormt talent er Alaa Gharati vadet ind i hjerterne på seerne af dette års ‘Popstars’. For tiden nyder Alaa sin frihed, når han fyrer den af i talentshowet, men det kan snart være fortid.
Den talentfulde sanger har nemlig fået en ubetinget fængselsdom på fem måneder og en betinget udvisning ved retten i Esbjerg, skriver MX.
– Det sejlede rigtig meget for mig på det tidspunkt. Jeg var en idiot, der følte mig dårligt behandlet af systemet. Jeg var smidt på gaden, jeg havde ingen penge, jeg var vred, bitter og ked af det. Det fik mig til at gøre nogle ting, som jeg ikke burde have gjort, siger Alaa til MX.
LÆS OGSÅ: Semifinale i ‘Popstars’: Alaa fejler
Er ingen skidt fyr
‘Popstars’-finalisten er blandt andet blevet dømt for indbrud og besiddelse af euforiserende stoffer. Men det er ikke sådan, han er, forklarer han.
– Det er ikke, fordi jeg går og laver kriminalitet til hverdag. Jeg er ikke en skidt fyr, der går rundt og generer andre mennesker. Jeg traf en forkert beslutning. Nu vil jeg bare gerne videre med mit liv.
Alaa håber, at han får lov at afsone sin dom med fodlænke, fordi det vil betyde, at han kan fortsætte sin skolegang.

Alaa er nået til finalen i ‘Popstars’. Se herunder, da han får at vide, at han er med videre.

 
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Michella raser over ‘Popstars’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.