Pokémon-jagt deler vandene i reality-verdenen

Der er stor uenighed om, hvorvidt det nye spil Pokémon GO har bragt noget godt med sig.

Paradise hotel, robinson
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 23. juli 2016 kl. 16:55

Pikachu, Charmander og Squirtle er blot nogle af de Pokémons, som en stor del af den danske befolkning har jagtet de sidste par uger med deres smartphone. Og der er i den grad delte meninger om, hvorvidt den nye dille har bragt noget godt med sig. I tirsdags indrømmede den tidligere paradiso Jeanette Dzienis sågar, at hun er besat af Pokémon-jagten. 
En af de reality-stjerner, som er træt af Pokémon-hypen, er Anna Due, der har oplevet et par uheldige episoder på det seneste. Samtidig mener reality-stjernen, at folk burde få sit et liv i stedet for at rende med hovedet nede i telefonen, skriver hun på sin blog.
– Folk går rundt som tåber og bruger alt, alt, alt for meget tid spillet. Jeg skal ikke blande mig i, hvad andre folk laver, men jeg skal blande mig, når folk går ind i mine forældres have for at fange de skide Pokémons, skriver Anna Due på sin blog, og slår fast, at folk skal holde sig fra hendes ejendom.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Julian har overrasket mig som far

Hvor blev min kæreste af? 
‘Singleliv’ og ‘Big Brother’-deltageren Michella Evers er heller ikke fan af Pokémon GO. Hendes kæreste er begyndt at jage Pokémons, når de er sammen – og på mange andre tidspunkter.
– Bare når vi skal gå med hunden eller handle, går hun på jagt. Hvor blev min kæreste lige af? Jeg må trøste mig med, at det forhåbentlig bare er en dille, der hurtigt forsvinder igen, fortæller Michella Evers til Realityportalen.dk.
Dog fortæller Michella, at hun godt kan se det sjove ved spillet. Men hun har gjort det klart for sin kæreste, at hun ikke skal på Pokémon-jagt, når de tilbringer tid sammen.
LÆS OGSÅ: Paradiso indrømmer: Jeg er besat af Pokémon-jagt
Gustav og Monique: Det er en god opfindelse
Det er imidlertid ikke alle reality-stjerner, der deler Anna Due og Michella Evers opfattelse af Pokémon GO. Både Gustav Salinas og Monique Von Appen er enige om, at det er en god opfindelse.
– Jeg er helt vild med det. Det lokker en til at komme ud og gå, hvilket jo er mega fedt. Vi gik de første 5 kilometer i går aftes bare for at fange Pokémons, fortæller Monique til Realityportalen.
Gustav giver ligeledes udtryk for, at han er stor fan af Pokémon GO. I en ny Facebook opdatering skriver reality-stjernen, at han ikke forstår, hvorfor så mange danskere har travlt med at tale dårligt om folk, der er bidt af den nye dille.
– Jeg synes personligt, at det er fantastisk, at man har opfundet et spil, hvor folk kan få fingeren ud af røven og være aktive. Jeg fucking elsker det. Jeg har ikke selv downloadet spillet, da jeg hurtigt kan blive afhængig af sådanne spil, skriver Gustav i Facebook opdateringen.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson blev svinet til på Instagram: Se hendes vilde comeback
Læserne er splittede
Realityportalens læsere er heller ikke enige om, hvorvidt Pokémon GO er for nørdet at spille. Herunder kan se resultatet af den afstemning, vi afholdte i tirsdags.
Pokemon
 
 
 
 
 
LÆS OGSÅ: HOT BOOBS: Se Jeanettes nye bryster
Du kan læse hele Gustavs Facebook opslag herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Læs mere om