'Mit plastikmareridt'-Philip stopper aldrig med operationer

Selvom Philip fik en operation i programmet, bliver det ikke sidste gang, han skal under kniven.

Af Emilie Holm Egebro - 2. november 2016 kl. 21:55

22-årige Philip blev tilbudt en næseoperation i aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’. Efterfølgende fortalte han, hvordan han allerede havde fået et meget bedre selvværd, og nu igen kunne hænge ud med vennerne uden at bekymre sig om sit udseende.
Philip fortalte dog også til kirurgerne, at næsen endnu ikke var helt perfekt, men at den forhåbentlig blev det, når hævelsen forsvandt. Nu, to måneder efter, overvejer Philip at få endnu en operation.
– Jeg er rigtig glad for resultatet, men som jeg også sagde til kirurgerne, så kan det sagtens være, at jeg får endnu en næseoperation. Kirurgerne rettede nemlig kun på næsetippen, men det øverste af næsen, er jeg ikke helt tilfreds med. Den skal derfor nok brækkes op igen, før det kan blive godt, afslører Philip til Realityportalen.dk og fortsætter:
-Men jeg ved først mere om et års tid, når hævelsen har lagt sig helt.  Men man kan dog aldrig være sikker på, at det bliver bedre efter endnu en operation, men det er en chance, jeg gerne vil tage.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Mit plastikmareridt’-deltager: Min næse er papirstynd
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Gabriella jubler: Jeg er et helt nyt menneske
Stopper aldrig
Selvom Philip har været gennem tre uheldige næseoperationer i udlandet, har det ikke skræmt ham fra at komme under kniven igen. Han har nemlig store planer for sit ansigt.
– I mandags var jeg inde for at få fjernet skæg, og i næste måned skal jeg til konsultation omkring et pandeløft, kindbensimplantater og om at få sænket min hårgrænse. Det bliver en større operation, som skal foregå i Marbella i Spanien, da de er de bedste i hele Europa, forklarer Philip og uddyber:
– Jeg er rigtig glad for mig selv og mit udseende, men jeg gør det for at forebygge alderdom, og fordi jeg gerne vil se frisk ud. Man bliver jo ældre og mere træt at se på, så hvorfor holde sig tilbage? Derfor stopper jeg nok heller aldrig med at få operationer. Det kan jeg ikke forestille mig, men hvorfor også stoppe med noget, som gør én glad?
Philips fortæller også, at alle i hans familie er glade for plastikkirurgi, så på den måde har det aldrig været fremmed for ham.
Du kan følge Philip på hans blog HER!
LÆS OGSÅ: DF-politiker i ‘Mit plastikmareridt’: Købte tilbudsbryster på nettet
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Rebecca jubler: Jeg får alligevel hjælp
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.