'Mit plastikmareridt'-Nina jubler over nye bryster

Nina blev i aftes tilbudt en brystoperation, og hun kan nu slappe af under sine stripshows.

Af Emilie Holm Egebro - 23. november 2016 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ blev stripperen Nina en af de heldige, som fik tilbudt en brystoperation. Selvom hun ikke fik lov at få større bryster, glæder hun sig over resultatet. Hun håber dog også på, at det ene bryst vil rette sig ud i nærmeste fremtid.
– Jeg er blevet meget glad for mine bryster. De sidder meget bedre nu i forhold til før. Der er godt nok stadig lidt med det ene, da det ikke er faldet helt på plads, og derfor er kantet, men der er jo også kun gået et par måneder, siden jeg blev opereret. Jeg tror, der skal gå et års tid, før resultatet er helt ordentligt, siger Nina og tilføjer:
– Jeg ville jo gerne have haft større bryster, men jeg kan godt se, at jeg jo er en spinkel pige og træner meget, og at implantaterne derfor vil risikere at falde ned igen. Det er også ok, at de ikke er blevet større, for selvom jeg er stripper og showpige, så har jeg jo også et hverdagsliv ved siden af.
LÆS OGSÅ: Mit plastikmareridt’-deltager: Mine bryster hæmmer mit job som stripper
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået DUM-Louise efter ‘Mit plastikmareridt’
Overvejer ny operation
Selvom Nina er glad for de nye bryster, så er der dog ingen tvivl om, at hun vil gennemgå endnu en operation, hvis ikke det ene bryst falder helt på plads.
– Hvis det ikke har rettet sig ud om et år, så er jeg nødt til at gå gennem en operation mere. Det ene bryst er for kantet til, at jeg ville kunne leve med det, som det er nu, resten af mit liv. Men jeg regner da med, at det retter sig ud og bliver fint, forklarer Nina, som dog allerede kan mærke en forandring med de nye bryster:
– Jeg kan mærke på mig selv, at jeg er blevet meget mere afslappet nu under mine shows. Før kunne jeg godt finde på at gemme mine bryster lidt ved at holde hånden over dem og smide bh-en senere, end jeg burde. Nu er jeg blevet meget gladere på dansegulvet og har fået mere selvtillid.
LÆS OGSÅ: DF-politiker i ‘Mit plastikmareridt’: Købte tilbudsbryster på nettet
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Rebecca jubler: Jeg får alligevel hjælp
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.