'Mit plastikmareridt'-Gabriella jubler: Jeg er et helt nyt menneske - Her & Nu

'Mit plastikmareridt'-Gabriella jubler: Jeg er et helt nyt menneske

Lægerne mente, at de kunne hjælpe Gabriella – og det har de i den grad gjort.

Af Jonas Sand - 20. oktober 2016 kl. 12:23

I onsdagens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ mødte tv-seerne Gabriella, der de seneste tre år har levet i helvede efter en brystforstørrende operation efter et vægttab. En nat vågnede hun op med store smerter i venstre bryst, og under brystet fandt hun en knude, der eksploderede som en bums, da hun løftede op.
Siden døjede hun med kramper og smerter, og Gabriella lukkede sig inde i sin lejlighed og holdt sig så meget som muligt væk fra andre mennesker. Men en dag så hun ‘Mit plastikmareridt’ og besluttede sig for at tilmelde sig.
– Jeg så det og tænkte, at det var min eneste udvej. Da jeg i sin tid fik det lavet, var det jo hos en velrenommeret klinik, og da det alligevel gik galt, stod jeg helt handlingslammet tilbage. Jeg turde ikke stole på andre end de dygtige kirurger fra programmet, som jeg gik ind og læste meget om, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Rebecca jubler: Jeg får alligevel hjælp
Et helt nyt menneske
Heldigvis for Gabriella mente kirurgerne Jens Jørgen og Faye, at det var muligt at rette op på problemerne. De tilbød hende derfor en operation, og det har i den grad hjulpet.
– Det er gået så fint. Jeg har det rigtig godt. Jeg har ingen smerter eller kramper længere, så jeg kunne simpelthen ikke være gladere. Det har jo været mange års mareridt, og nu er det bare væk. Jeg er blevet et helt nyt menneske, og jeg kan så meget mere. Jeg føler, at jeg har fået mit liv igen, siger hun og uddyber:
– Efter operationen lukkede jeg mig inde i min lejlighed og blev introvert. Jeg fik faktisk en depression. Men det er slut nu. Nu går jeg ud og er social, og jeg kan tage imod invitationer og selv tage kontakt til andre. Jeg har haft en stor klods om benet i tre år, og den er væk nu. Så jeg føler, at jeg har vundet den største gevinst i livet.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Didde afslører: Jeg skal opereres igen
“Folk må tænke, hvad de vil”
Programmet med Gabriella løb over skærmen onsdag aften. Endnu har hun ikke fået nogle negative reaktioner på deltagelsen, men andres meninger betyder heller intet for hende.
– Jeg har intet problem med, at det skulle på tv. Jeg fik det ud af det, som jeg gerne ville have. Jeg har fået det godt igen, og så må folk tænke og mene, hvad de vil. Det kan jeg ikke tage mig af, siger Gabriella, der følte sig godt behandlet under optagelserne.
– Alle var simpelthen så søde. Både lægerne og produktionsfolkene fra TV3. De var så søde og omsorgsfulde, og jeg er simpelthen bare dybt, dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har fået af dem.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’ Karina har fået 11 brystoperationer på 3 år 
Herunder kan du se, hvordan det så ud, da Gabriella vendte tilbage til lægerne efter operationen:

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Malenes bryster klør helt sindssygt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.