'Mit plastikmareridt'-Didde afslører: Jeg skal opereres igen - Her & Nu

'Mit plastikmareridt'-Didde afslører: Jeg skal opereres igen

Resultatet blev ikke perfekt for Didde, der derfor skal opereres en tredje gang.

Af Jonas Sand - 14. september 2016 kl. 21:04

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ havde kirurgerne for anden gang besøg af Didde, der døjede med smerter i hoved og nakke på grund store, tunge bryster. Første gang blev hun sendt hjem med beskeden om, at hun skulle tabe sig, men i aften fik hun operationen.
Brysterne blev lavet mindre, men resultatet er ikke blevet helt, som hun ønskede sig, fortæller Didde efterfølgende til Realityportalen.dk.
– Jeg har haft lidt problemer med det ene bryst, der ikke rigtigt ville hele. Og så ved jeg ikke, om jeg måske havde forestillet mig noget lidt andet. Jeg synes, at min brystvorter sidder meget højt i forhold til resten af brysterne, siger hun.
– Jeg har også lidt for meget hud under mine arme, og det er jeg ikke helt glad for, hvilket jeg også gav udtryk for i programmet, fortsætter hun og slår fast, at operationen dog har hjulpet markant på smerterne i ryggen.
LÆS OGSÅ: Vraget i ‘Mit plastikmareridt’: Nu er hun tilbage efter vildt vægttab
Opereres igen
Didde har derfor været nødt til at sande, at der altid er farer forbundet med kosmetiske operationer – uanset hvem den opererende kirurg er. Alligevel er hun glad for, at hun har fået tilbuddet om at få rettet det sidste til igen.
– Jeg skal opereres igen omkring januar. Kirurgerne gav mig ret i, at resultatet ikke var helt perfekt, og derfor har de tilbudt at rette det til. Det har jeg sagt ja til, siger Didde, der ikke har overvejet at få en anden læge til at stå for den næste operation.
– Jeg har fuld tiltro til kirurgerne, og jeg har slet ikke været i tvivl om, at det er dem, der skal rette det til igen. Det frygter jeg slet ikke, fortsætter Didde.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Karina har fået 11 brystoperationer på 3 år
Stort vægttab
Mellem seriens første sæson, hvor Didde fik afslag, og den seneste sæson tabte hun 30 kilo. Siden er yderligere ti kilo forsvundet fra hendes krop, fortæller hun stolt.
– Jeg har nu tabt mig næsten 40 kilo siden september. Min søster, der også var overvægtig, døde pludselig i august. Der var kun ti års forskel på os, og det var virkelig et wake-up call. Min far døde også ung, og jeg ønskede ikke, at det skulle ske for mig, siger Didde, der netop har været under kniven for at få fjernet løst maveskind og få strammet mavemuskler.
– Det havde også lidt at gøre med programmet og lægernes besked sidst. Jeg så programmet lidt sent, men jeg var virkelig chokeret over hende, som jeg så på skærmen. Jeg var overrasket over, at jeg faktisk var så stor, siger Didde, der derfor kastede sig over en sundere livsstil.
Herunder kan du se Didde vise lægerne resultatet:

LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Mit plastikmareridt’-deltager: Jeg tisser opad 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.