Pitzner afslører: Vi er kærester

Lykken er vendt for Thalia, som har fundet kærligheden.

Af Rikke Lynge - 2. september 2021 kl. 20:18

Thalia Pitzner er i aften taget til Operaen sammen med sin mor Katerina, hvor de skal nyde dette års ‘Zulu Comedy Galla’-show. Da Realityportalen taler med Thalia på den røde løber afslører hun, at de små glimt og hints, hun har givet på Instagram, er meget seriøst.

– Jeg er rigtig glad og får masser af kærlighed i mit liv i øjeblikket, så det er dejligt, fortæller Thalia og bekræfter efterfølgende spørgsmålet om, at de er kærester.

LÆS OGSÅ: CHOK: Lægerne er i tvivl om Pitzners sclerose

Thalias kærlighed holdes dog stadig hemmelig, og han kommer heller ikke med i den nye sæson af ‘Diamantfamilien’, som har premiere til efteråret.

– Han var der ikke, mens vi optog til sæson fem, men han ville også blive hemmelig gjort. Før der er en ring på min finger, så kan der ske alt muligt i mellemtiden, fortæller Thalia, der blev ulykkeligt såret i sit tidligere forhold, som hun delte offentligt.

LÆS OGSÅ: SE HER: Vild kemi mellem Asta Björk og Jimilian

Thalia og den stadig hemmelige fyr blev kærester i starten af sommeren, men de har kendt hinanden længe, og ifølge mor Katerina har han forsøgt at få Thalias interesse i otte måneder.

LÆS OGSÅ: Iben Hjejle taler ud om stress: Jeg faldt pludselig om

Læs mere om