Pitzner åbner op om abort og selvmordstanker

Diamantfamiliens ældste datter, den 28-årige Thalia Pitzner, fortæller om en mørk periode i sit liv.

Af Lotte Knudsen - 15. december 2021 kl. 12:48

I podcasten ‘112 for knuste hjerter’ kommer man helt tæt på diamantfamiliens ældste datter, den nu 28-årige Thalia Pitzner.  Hun fortæller om at blive forelsket og om at miste fodfæstet for en stund. For midt i forelskelsen rus stod hun pludselig med en positiv graviditetstest i hånden.

– Jeg blev gravid med min kæreste. Det var en ubehagelig situation, da vi begge to egentligt havde alderen, hvor det ville være normalt at få et barn, og vi var glade for hinanden, men vi var ikke klar, forklarer diamantdatteren i podcasten.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf Christensen og Lisbeth Østergaard fortæller om deres jul midt i julebagningen…

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-par går fra hinanden

Thalia Pitzner endte derfor med at få en abort.

– For mig er det vigtigt, at man er klar, hvis man vælger at sætte et barn i verden. Du er mor resten af dit liv, forklarer hun og fortsætter:

– Jeg kunne mærke, at jeg var ikke færdig med at være egoistisk. Så det var ikke det rigtige at sætte et barn i verden.

Forelskelsen, graviditeten og aborten gjorde at hun og kæresten for en kort stund gik fra hinanden, og Thalia stod pludselig overfor sit livs største hjertesorg.

– Jeg kunne slet ikke genkende mig selv. Der var ikke noget, der gjorde mig glad. Jeg kan huske, at jeg ringede til min mor stortudende. Hvis jeg kørte galt i min bil lige nu, ville det faktisk være fint. Det var virkelig sådan, jeg havde det, forklarer Thalia Pitzner ærligt.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

Selvom graviditeten og aborten var en hård oplevelse, kom der også noget positivt ud af det.

– Den her oplevelse har bragt min kæreste og jeg tættere sammen. Det er ikke en oplevelse, som vi havde haft med andre. Han var der virkelig for mig,  forklarer Thalia Pitzner.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

I dag har Thalia Pitzner fået det meget bedre. Hun er stadig sammen med sin kæreste, som hun drømmer om at skabe en familie med i fremtiden, når de er klar.

Læs mere om