Pigerne er vilde med Vilson

Vilson fik mere end 700 beskeder fra ukendte piger efter første liveshow.

Af Rikke Lynge - 6. marts 2021 kl. 18:55

Vilson Ferati var glad, da HER&NU talte med ham efter første liveshow i ‘X Factor’. Først og fremmest havde det været fedt at optræde, og han havde nærmest ikke lyst til at forlade studiet, da det hele var slut, men også på det mere personlige plan var Vilson overrumplet.

– Der er mange, der troede, jeg havde kæreste på, men i aften har de så fundet ud af, at der ikke er nogen billeder af min kæreste på mine sociale medier, så jeg har indtil videre fået 700 beskeder fra piger, det er ret sygt, fortæller Vilson til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Svarer på kritik fra Blachman

Vilson har været single i snart to år, og det vil ikke gøre ham noget, hvis der også blev en kæreste ud af at være med i ‘X Factor’, men lige nu får han ikke tid.

– Som jeg føler lige nu, så skal jeg ikke have en kæreste, for jeg satser alt på musikken, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Mentor for sangerne +23 Martin Jensen beskrev i sin præsentation af Vilson en flirtende mand.

– Jeg har altid godt kunne lide at gå op i mig selv og sætte mit hår lidt anderledes og overdrive med det. Jeg går op i mit outfit, fortæller Vilson, der ikke er afvisende overfor Martins kommentar om, at han er flirtende.

Vilson ved endnu ikke, hvad han skal gøre med de mere end 700 beskeder, han på bare første liveaften modtog fra ukendte piger.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner giver ny status på kræftsygdom