Philips holdning til ‘Singletown’: Jeg håber, de fucker op

Philip May ønsker ikke selv at udsætte sit forhold for prøvelserne i ‘Singletown’, og han forstår ikke dem, der har tilmeldt sig programmet.

Af Rikke Lynge - 8. oktober 2020 kl. 7:25

Philip May og Simone Hvenegaard går sammen i en lykkerus, hvor parforholdet ikke kunne være bedre, og snart venter de deres første barn – Vilmar. De har derfor ingen grund til at skulle være med i ‘Singletown’, hvor det handler om at sætte parforholdet på prøve.

– ‘Singletown’ er ikke et program, jeg nogensinde kunne overveje at være med i. Jeg forstår ikke konceptet i programmet, det ville jeg ønske, at jeg gjorde. Det er underholdene at se, men jeg ville sgu aldrig nogensinde selv gøre det, slår Philip fast, og Simone er meget enig.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip afslører: Sådan blev vi enige om navnet til vores søn

– Vi blev spurgt, om vi ville være med, men vi sagde nej. Vi følte ikke, at vores forhold skulle på en prøve. Vi er, hvor vi skal være, og jeg var faktisk også gravid, men det vidste de ikke, fortæller hun til Realityportalen.

Philip, der selv har deltaget i ‘Paradise Hotel’ to gange og vundet ‘Divaer i junglen’, ser intet formål med programmet.

– Hvad får man ud af det? Der er ingen præmie. Så der er mit mindset et helt andet sted, end at sætte mit forhold på prøve, hvor det er unødvendigt.

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Philip og Simone ser begge ‘Singletown’, da det er god underholdning. Og hvor Simone godt kan blive tilfredsstillet ved at se på kærligheden, ønsker Philip lidt mere drama.

– Det er underligt at sidde og se et program og så håbe, at de fucker op. Man håber jo et eller andet sted på, at de laver noget dumt. Man håber ikke på, at kærligheden holder, fortæller Philip og uddyber:

– Når du har været så dum, at du melder dig til et program, for at fucke din kæreste op ved at date andre, så håber jeg kraftedeme også, at du fucker op – det skulle jeg bare lige ud med, siger en lettet Philip, der snart håber på lidt mere drama i programmet.

LÆS OGSÅ: Forholdet i krise: Michelle og Kasper tager en pause

Se hele Realityportalens Q&A med Simone og Philip herunder:

LÆS OGSÅ: To blå øjne: Türker i hård træning til ‘Stjerne Boksning’

LÆS OGSÅ: Lenny og Melina flyttet fra hinanden

Læs mere om