Philip og Simone afslører: Vi skal have børn, når…

‘Paradise’-parret afslører, hvilke planer de har gjort sig omkring børn.

Af Emilie Holm Egebro - 4. juni 2017 kl. 12:55

21-årige Simone blev den heldige vinder af ‘Paradise Hotel’ sammen med 20-årige Anders, men derudover fandt hun også kærligheden på hotellet, da hun og ‘Paradise’-hunken Philip for alvor forelskede sig i hinanden.
Parret søger i øjeblikket efter lejlighed sammen i Slagelse, og nu afslører de, at de også har gjort sig overvejelser omkring familieforøgelse:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone: Sådan scorede Philip mig
– Vi skal have børn, når der er gået tre år, det har vi aftalt, fortæller 27-årige Philip til Realityportalen.dk, mens Simone nikker genkendende.
– Jeg sagde fra starten af: Simone, hvis du vil være min kæreste, så skal jeg have et barn om tre år. Og så sagde hun ja. Der er jeg nemlig 30 år, og jeg vil gerne have et barn før det, forklarer Philip.
Se hele interviewet med ‘Paradise’-parret nedenfor, hvor de også afslører deres overvejelser om at blive gift:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone: Jeg kan takke Philip for finalepladsen
LÆS OGSÅ: Philip ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have stået med Simone
LÆS OGSÅ: Philip og Simone: Sådan går boligjagten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.