Philip og Kasper forklarer: Derfor fik Fie ikke en rose

Fie blev den første til at forlade ‘Bachelor’. Hør begrundelsen herunder.

Af Rikke Lynge - 2. juni 2022 kl. 20:39

Det er aldrig sjovt at være den første pige til at forlade ‘Bachelor’, og i dagens afsnit blev det klart, at 26-årige Fie fra Odense ikke fik en rose af hverken Kasper eller Philip.

Til Realityportalen forklarer de to populære bachelors, hvorfor Fie ikke fik en rose.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Kasper indrømmer: Hun var min favorit på den røde løber

– Fie fik ikke en rose fra mig, fordi jeg slet ikke nåede at snakke med hende. Jeg så hende kun på rød løber, og det var faktisk det, forklarer Philip og uddyber:

– Jeg fornemmede, hun ikke havde den helt store interesse i mig, eller også havde hun bare ikke spidse nok albuer. De andre piger var ret gode til at få lidt taletid, og jeg nåede ikke at snakke med Fie, og på den baggrund faldt beslutningen på hende.

LÆS OGSÅ: WHAT! Jasmin og Bro er singler

Kaspers begrundelse er meget lig Philips.

– Det var et meget tyndt grundlag, vi skulle vælge ud fra, da det var begrænset med tid, vi havde. For mit vedkommende, kunne jeg ikke mærke den gnist, forklarer Kasper og fortsætter:

– Jeg kan egentlig godt lide, man holder sig lidt tilbage og ikke er så frembrusende, som hun heller ikke var. Men det var svært at finde ud af, det lige skulle være hende.

LÆS OGSÅ: Familiens rørende farvel til Sidney Lee

Ikke skræmt

Selvom Fie ikke havde spidse albuer, så gjorde hun sig i den grad bemærket i mængden med sit blå hår, hvilket de to bachelors også bemærkede.

– Jeg synes sgu, det var meget friskt af hende. Jeg var ikke skræmt, fortæller Philip, og Kasper er enig.

– Hvis man hviler i sig selv, så kan man farve sit hår hvilken farve, så det var ikke det, der gjorde udfaldet, slår Kasper fast.

LÆS OGSÅ: Kæmpe afvisning i ‘Bachelor’: Det så man ikke på tv

Fie Bachelor sæson 2 (Foto: Lotta Lemke/ TV 2)