Philip May og kendt bokser bliver en del af Stjerne Boksning

Der er legender fra hver sin verden, når Stjerne Boksning er tilbage.

Af Louise Vilsbøl - 2. september 2021 kl. 12:09

Når Geggo og Cengiz afholder deres kæmpe event Stjerne Boksning på lørdag, så vrimler det med kendisser både i og udenfor bokseringen. Parret har ikke lagt skjul på, at de har lagt et kæmpe stykke arbejde i planlægningen, og de sidste detaljer er i disse dage ved at falde på plads.

Nu har de afsløret, hvem der skal guide seerne hjemme i stuerne igennem kampene fra kommentatorboksen, og det ser ud til, at det nok skal blive underholdende og også indeholde noget boksefaglig viden. De har nemlig slået kløerne i to store personligheder fra henholdsvis realityverdenen og bokseverdenen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Amalie Szigehty ankomme til sin 30 års fødselsdagsfest.

–  Det kommer tæt på nu venner!! Og derfor skal vi da lige have afsløret den ene af vores to kommentatorer. For jer der skal ind og se stævnet i Brøndby Hallen gør det ingen forskel – men for jer der skal livestreame derhjemme, vil Philip May være én af de to stemmer, du skal lytte på, som forkæler med ord fra 16:30, hvor stævnet starter, og helt til slut. Han var også kommentator i 2019, og i år bliver hans partner en gammel boksekending. Vi glæder os til din gode energi, igen i år, skrev Stjerne Boksning i går på Instagram, og i dag afslører de, hvem den gamle kending er:

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

– Så kan vi endelig løfte sløret for aftenens anden kommentator – ham som jer der ser med hjemme i stuerne på livestream, skal lytte til – sammen med Philip May vil Mads Larsen, også kaldet ‘Golden Boy’, kommentere på aftenens kampe. Mads har intet mindre end 55 kampe bag sig som professionel bokser og er nu coach og personlig træner.

Den garvede Stjerne Boksning kommentator, Philip May, glæder sig helt vildt til lørdagens brag af en boksefest.

–  Det var en sand fornøjelse sidst, og i år er der kun skruet op på alle parametre. Det bliver virkelig fedt at skulle sparre med den gamle professionelle bokser Mads “Goldenboy” Larsen, som jeg selv sad og så på tv, da jeg var dreng! Så det bliver en fest, lover han.

Man kan købe adgang til livestream af Stjerne Boksning via hjemmesiden og ellers følge med her på Realityportalen, hvor vi dækker eventet hele dagen og aftenen igennem.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

Læs mere om