Philip May i Lloret de Mar: Jeg savner Simone - Her & Nu

Philip May i Lloret de Mar: Jeg savner Simone

Der er ingen tvivl om, at Philip synes, det er hårdt at undvære kæresten derhjemme.

Af Emilie Holm Egebro - 7. juli 2018 kl. 12:55

I april kunne Simone Hvenegaard og Philip May afsløre, at de var blevet kærester igen, og lykken ville ingen ende tage. Kort tid efter flyttede de også sammen i Simones lejlighed i Slagelse. 
HOT NEWS: Lenny skriver pladekontrakt – her er den første sang
Der gik dog ikke længe, før parret kunne afsløre, at de inden længe skulle undvære hinanden i en længere periode. Philip er nemlig over sommeren UngRejs-guide tre uger i Lloret de Mar, og til august tager Simone tre uger til Afrika i forbindelse med sin uddannelse som socialpædagog.
LÆS OGSÅ: Sådan fandt Nadja ud af sandheden om Tine og Lenny
I mandags drog Philip afsted til Spanien, og han kan allerede nu afsløre for Realityportalen.dk, at han savner Simone:
– Det er selvfølgelig rigtig hårdt at undvære Simone. Det kan jeg godt mærke allerede nu. Jeg er lidt ensom nogle gange på værelset, så det er hårdt. Men det bliver jo kun hårdere, da vi jo skal undvære hinanden rigtig længe, når hun skal til Afrika. Indtil videre har jeg jo kun måtte undvære hende i et par dage. Heldigvis ser jeg hende næste weekend, hvor jeg lige kommer hjem et par dage, hvorefter jeg så tager tilbage igen til Lloret de Mar. Derefter kommer jeg jo hjem i slutningen af juli, og hun rejser først til Afrika i slutningen af august. Så der har vi da lidt tid sammen. Så vi har ikke taget den helt store afsked endnu, fortæller Philip og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone afslører: Jeg smider p-pillerne, når ..
– Simone har det ikke særlig fedt med, at jeg er afsted. Det er jo druk, fest og farver. Men jeg fik den her mulighed for at være destinationschef, hvilket jeg rigtig godt kunne tænke mig. Og derfor skal jeg jo netop heller ikke herned for at hore og drikke mig stiv. Det er jo for at passe mit arbejde. Men hjemmefra tænker man jo nok altid det værste, så hun synes bestemt ikke, at det er fedt. Jeg føler dog, vi respekterer hinanden så meget, at der selvfølgelig ikke kommer til at ske noget, og Simone kan også godt forstå, at jeg har mit show, så jeg har brug for at kommed afsted og opleve sådan noget her. Ligesom hun jo også har sine drømme. Men hun ville da helst have, at jeg var blevet hjemme, og vi havde været tæt på hinanden. Men selvfølgelig skal vi nok klare den,  vi snakker også sammen hver dag hernede.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny afslører: Det skal pengene bruges på
ÅH NEJ! ‘Paradise’-Lenny dropper Philip

Simone: Jeg stoler på ham

Da Realityportalen.dk spørger Simone ind til, hvordan hun har det med at undvære Philip, kan hun kun nikke genkendende til hans beskrivelser:
– Jeg synes ikke, at det fedt, at han er taget afsted til Lloret de Mar. Men jeg kan jo ikke gøre så meget ved det, det var jo noget, som han gerne ville. Derudover stoler jeg også på ham, indtil andet er bevist, fortæller hun og uddyber:
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler og Lea Hvidt: Derfor blev vi gift i Italien
– Grunden til, at jeg ikke synes, det er så fedt, er, at jeg savner ham. Hver eneste dag. Hvilket så også kommer til at være virkelig hårdt, når jeg skal til Afrika.
Heldigvis ser Simone og Philip hinanden om en uge, når han er hjemme på visit i Danmark. Der er derfor ikke længe til en dejlig genforening.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Havde seksuel debut på min 13 års fødselsdag