Philip May afslører: Her er mit største juleønske

‘Paradise’-hunken har et ganske særligt juleønske i år.

Af Louise Andersen - 22. december 2017 kl. 20:55

Julestressen er ved at have lagt sig, og det er snart tid til at nyde julemad og danse om juletræ. Det betyder også, at julegaverne er lige rundt om hjørnet, og Philip May har et ganske særligt juleønske i år.
– Jeg ønsker mig, at Tinka og Lasse finder julestjernen, fortæller han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip på kærestejagt
Tinka og Lasse er hovedrolleindehaverne i TV2’s julekalender, ‘Tinkas juleeventyr’. Men det er faktisk ikke den eneste julekalender, Philip har haft gang i i december.
– Jeg sluger julekalendere råt! Jeg er helt oppe og køre hver gang. Jeg er også gået igang med Jesus og Josefine igen, fortæller Philip.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: Philip May dater kvinde fra Lennys familie
Men det er også en to andre ting, Philip May ønsker sig i år.
– Jeg er faktisk ikke den materielle type, så mit største ønske må være at få mandlen. Det kan simpelthen ikke passe, at min mor får den hver eneste gang! Og så ønsker jeg mig egentligt også en kælegris, nu hvor jeg går og filosoferer lidt over det, fortæller den tidligere paradiso.
Det bliver spændende, om julemanden kigger forbi Philip May og opfylder hans juleønsker.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Philip åbner op: Sådan tackler jeg bruddet