Philip efter 'Divaer i junglen': Jeg gør det ikke igen - Her & Nu

Philip efter 'Divaer i junglen': Jeg gør det ikke igen

Reality-hunken blev overrasket over, hvor meget han blev udfordret i ‘Divaer i junglen’, så han er ikke helt klar på endnu en omgang.

Af Emilie Holm Egebro - 22. april 2019 kl. 20:58

Vi lærte humørbomben Philip May at kende i 2015-udgaven af ‘Paradise Hotel’, og igen i 2017 var han med i programmet. Desuden har Philip også medvirket i ‘Partychef på afveje’, ‘Wingman’ og ‘Helt i skoven’, og netop nu er han aktuel i ‘Divaer i junglen’. Den 29-årige reality-hunk må derfor efterhånden siges at have prøvet lidt af hvert.
Selvom han medvirkede i to sæsoner af ‘Paradise’, slår han dog fast, at dette ikke bliver tilfældet med ‘Divaer i junglen’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle
– Jeg har været i militæret i mange år, jeg har levet i en jungle og været i Afghanistan, men der, hvor det blev rigtig svært for mig, det var at skulle være sammen med mennesker, som ikke havde prøvet det før. Der kunne man hurtigt blive revet meget ned. Det kunne godt være, at man havde humøret højt oppe, men man mistede lige ti procent for hver time, der gik, hvor folk ikke kunne finde ud af noget. Og så lige pludselig var jeg på deres niveau, og så var jeg helt nede i kulkælderen, forklarer Philip og uddyber:
– Sådan en som Sigmund er jo nærmest bange for sin egen skygge, og selvom jeg altid har set mig som et åbent menneske, der har plads til at rumme mange, så kunne jeg godt komme lidt op at køre over alle de her skrig, der kom. Man kunne ikke blive ved med at have smil på. Så min største udfordring i programmet var helt sikkert at være sammen med alle de her andre divaer, og at vi var så forskellige mennesker. Der var ikke så mange mænd at læne sig op ad, og det var altså svært for mig at snakke om ‘The Kardashians’ 24 timer i døgnet. Så der var mange pressede dage, hvor jeg var ved at gå ned med stres, så nej, jeg gør nok ikke lige det her igen.
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Min største konkurrent i junglen er…
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

“Det er ‘Robinson’ for retarderede”

Mens nogle af de andre medvirkende i divaer i junglen, bestemt ikke virker hjemme i de primitive forhold, forholder det sig anderledes med Philip, som i mange år har været i militæret og derfor tidligere har været vant til at tilbringe meget tid udendørs. Det kan måske derfor virke skørt, at han er med i et program som ‘Divaer i junglen’, men nu forklarer Philip selv, hvorfor han er en diva.
– Der er ingen tvivl om, at jeg i forhold til de her leveforhold har en fordel sammenlignet med de andre, men det er et spil. Og i et spil er det ikke altid en god ide at have en fordel til at starte med. Det kan godt true de andre, fordi de måske ikke ville stå med mig i en finale. Det handlede måske lidt om at underminere sig selv, men det kunne jeg ikke rigtig, da det kom til stykket. Desuden er det, der gør mig til en diva, at jeg godt kan lide opmærksomhed. Når jeg ikke får min opmærksomhed, så bliver jeg en diva. Så søger jeg det i hvert fald. Alle har det i sig, det skal bare frem. Og det kom i hvert fald frem i en jungle med ni andre divaer, forklarer han.
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det
Philip er bestemt klar på mere tv, men om det bliver et program under primitive forhold næste gang, er usikkert:
–  ‘Robinson’ vil jeg gerne prøve at være med i, men jeg er også blevet lidt skræmt efter at have været med i ‘Divaer i junglen’. Det er jo lidt ‘Robinson’ for retarderede. Så hvis jeg synes, at det her var hårdt, så tør jeg slet ikke tænke på, hvordan ‘Robinson’ er. Vi fik i det mindste mad hver dag. Det gør de ikke i ‘Robinson Ekspeditionen’, griner han.
Se hele interviewet med Philip øverst i artiklen, hvor han også afslører, at der er mere tv med ham på vej.
LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’
Se ‘Divaer i junglen’ mandag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.
SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
I klippet herunder kan du se, hvordan man IKKE scorer Mariyah

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyahs største sorg: Jeg kommer mig aldrig over det