Philine vil bruge sin uddannelse

Philine ønsker at designe og udvikle sit eget tøjbrand.

Af Rikke Lynge - 17. juli 2020 kl. 15:56

I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ fortæller Philine om sin store interesse for mode, for design og for at skabe sit eget tøjmærke.

– Jeg har ikke brugt min uddannelse endnu, men det håber jeg da, at jeg kommer til. Det er jo derfor, jeg har taget den, til når jeg en dag skal have mit eget tøjmærke, fortæller Philine i programmet på Dplay.

LÆS OGSÅ: Philine hårdt ramt: Tjener ingen penge

Philine, der ofte har fortalt i programmet, at hun har svært ved at sidde stille, får en helt særlig ro omkring sig, når hun tegner.

– Når jeg tegner, så er det en af de ting, jeg kan finde koncentration i, og så kan jeg godt lide at skabe noget. Jeg vil gerne lave det sjove, og jeg vil ikke lave det nederen. Det er drømmen, at jeg får lov at lave alt det sjove, som jeg gerne vil, og at der så er en anden, der laver det, jeg ikke vil. Så der skal ansættes en til arbejdstegninger, fortæller Philine, der i dag arbejder som model og influencer.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde deler pinlige historier i nyt job

– Jeg glæder mig vildt meget til at komme igang med at tegne igen. Der går ikke så meget tid med at tegne nu, fordi min verden har ændret sig så meget, at jeg ikke har tid til det, så jeg håber, at jeg en dag kan lægge alt andet væk og sige, nu fokuserer jeg udelukkende på det her brand og gør det, jeg drømmer om i stedet for at gå rundt og lege instagrammer.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise om sin sammenbragte familie: Jeg bliver sgu helt stolt

Se klippet fra programmet herunder og se hele afsnittet på Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedysten’-Jon: Jeg nyder singlelivet

Læs mere om