Philine tager stort skridt efter brud: Beder følgerne om hjælp

Der er kun én vej for den 28-årige influencer, og det er fremad.

Af Lærke Stræde - 16. april 2021 kl. 12:57

Man turde ikke drage forhastede konklusioner, da det kom frem, at Philine Roepstorff, 28, og Nicklas Bendtner, 32, var gået fra hinanden. Det er nemlig ikke første gang, det er sket, og parret har for vane at finde vej tilbage til hinanden igen.

Men denne gang gjorde Philine altså alvor af sine ord og forlod luksusvillaen i Nordsjælland for at flytte ind i en lejlighed i København, og nu er hun klar til det næste skridt i hendes liv uden for forholdet.

– Er der nogen, der kender til en fed byggegrund til salg (eller med hus på), min. 2.000 m2… gerne meget større grund. Alt fra Holte til Hornbæk har interesse. Hit me up, skriver Philine på sin Instagram og rækker dermed ud til sine 410.000 følgere for hjælp.

LÆS OGSÅ: Anne afslører: Kom ind på hotellet med en kæmpe løgn

Modellen, der er kendt for sin æstetiske sans, har ellers på kort tid fået indrettet københavnerlejligheden med dyrt design og klassiske møbler, og det nye hjem har allerede dannet rammerne for en masse lækkert indhold til både Instagram og YouTube, hvor hun har opnået stor popularitet med sine hjemmetræningsvideoer.

Men der er altså noget, der tyder på, at lejligheden i indre by blot er en midlertidig løsning, og at Philine og hendes roommate, hunden Batman, må rykke teltpælene op igen, så de kan komme tættere på natur.

LÆS OGSÅ: Simone bekymret for Lennys OCD: De vaner er jo sindssyge

Se Philines midlertidige lejlighed herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P H I L I N E P I (@philineroepstorff) 

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om flere børn

LÆS OGSÅ: CHOK: Bubber opereret for kræft