Philine klar til bryllup: Jeg får verdens bedste mand

Philine Roepstorff er allerede klar til børn og bryllup.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. december 2021 kl. 6:55

29-årige Philine Roepstorff er i den grad kommet videre efter sit forhold til Nicklas Bendtner, der gik i stykker i begyndelsen af 2021. Hun er nemlig stormende forelsket i fodboldspilleren Jacob Bruun Larsen, som hun til at begynde med holdt skjult for offentligheden.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Gunnvør fortæller om den nye sæson ‘Forsidefruer’… 

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

Faktisk er hun så forelsket i ham, at hun er klar til at sige ja, hvis han går på knæ.

–  Selvfølgelig skal tiden gå og sådan noget, men jeg kunne gifte mig med ham nu. Jeg tror, jeg får verdens bedste mand. Jeg tror, han bliver sådan en god far, siger siger Philine i det nyeste afsnit ‘Bendtner & Philine’.

Hun føler, at hun har lavet lidt af en overscoring ved at få den 22-årige Jacob til at falde for hende.

Det var ellers ikke en plan fra Philines side, at hun skulle have en kæreste, og slet ikke en fodboldspiller. Efter bruddet med Bendtner ville hun gerne bruge tiden på at fokusere på sig selv.

Men sådan blev det ikke.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

– Jeg ved ikke, hvordan jeg skal fortælle ham, at jeg absolut ikke var interesseret i at finde en ny fodboldspiller, og slet ikke én så ung, der har så mange klubskifte forude, og jeg skal leve på den her måde. Men fordi han er ekstraordinær, så gør jeg det bare, siger hun i afsnittet.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af ‘Bendtner & Philine’ på discoveryplus.