Philine bryder sammen: Ingen fortjener det, jeg har været igennem

Philine føler sig ikke anerkendt for sine mange anstrengelser i forholdet.

Af Lærke Stræde - 22. juli 2021 kl. 10:16

Tilbage i marts valgte Nicklas Bendtner, 32, og Philine Roepstorff, 28, at gå fra hinanden efter en turbulent periode i forholdet. Et brud er aldrig nogen rar ting, men særligt ikke, når man føler sig uretfærdigt behandlet, og det gør Philine.

Det fortæller hun i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ på discovery+.

– Jeg har altid mødt ham med et smil og kærlighed, og nu bliver det negligeret, som om jeg har været ond og har ødelagt hans liv. Det kan mit hjerte slet ikke bære, fordi jeg oprigtigt er gået ud af min vej for ham, siger Philine i afsnittet og bryder sammen i gråd.

– Jeg synes bare, at jeg burde have noget anerkendelse, for der er ikke en opgave, den mand har puttet på mig, som jeg ikke har klaret til perfektion. Om det har været at være papmor, bygge et hus eller flytte til udlandet, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Casper giver status på kærligheden: Her er jeg i dag

Bør ikke få ny kæreste

Selvom hun ved, at der er lange udsigter til en undskyldning eller en anerkendende kommentar fra hendes ekskæreste, så drømmer hun stadig om, at det en dag kunne ske. Men indtil da tror hun på, at Bendtner gør klogt i ikke at springe ud i et nyt forhold med det samme.

– Jeg håber for ham, at han får en kæreste en dag, men jeg håber ikke, han får en kæreste lige nu. For pigens skyld. Jeg synes måske ikke, at det er nogen piges liv værd, dét jeg været været igennem, lyder det fra Philine.

LÆS OGSÅ: Forladt i lufthavnen: Hun knuste mit hjerte

Se klippet herunder, hvor Philine taler ud om bruddet, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+.

 

LÆS OGSÅ: Ung mor beskyldt for at tage stoffer

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde lukker deres forretning