Philine: Bendtner kan ikke klare sig selv

Philine har ikke høje forventninger til ekskærestens evner, hvad angår huset i Nordsjælland.

Af Lærke Stræde - 24. juli 2021 kl. 18:55

Som om det i sig selv ikke er nok at slå op med en kæreste, så tilføj lige en 500 kvadratmeter stor ejendom til puljen. Kendisparret, Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, nåede nemlig at købe en villa i Nordsjælland et år før, de smed håndklædet i ringen, og det gør nu bruddet en del mere udfordrende.

Den 28-årige model og influencer har nemlig brugt de sidste 11 måneder på at skabe et hjem for parret, hvilket vil sige, at hun nu kan tage størstedelen af møblerne og interiøret med sig videre. Det falder ikke i god jord hos Bendtner, som nu skal til at klare tingene selv.

– Han er jo blevet rasende, for han tror, at et hus bare opstår af sig selv, så når jeg har pillet alt ned, er det som om, at jeg har taget det hele. Han fatter bare ikke, at jeg har brugt 11 måneder på det, fortæller Philine i det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’.

LÆS OGSÅ: Forladt i lufthavnen: Hun knuste mit hjerte

Faktisk fryder hun sig lidt over, at det tomme hjem nu vil være et klart tegn på, hvor meget hun har gjort for hjemmet.

– Nicklas har tendens til ikke at ville lave så meget selv. Han vil hellere betale sig ud af ting end selv at gøre det. Det fryder mig lidt, at han nu skal til at finde ud af, hvor meget jeg har gjort. Han bliver rasende, fordi det betyder, at han selv skal gøre noget derude, siger Philine og tilføjer med en snert at sarkasme:

– Jeg skal ikke sige noget grimt om Nicklas, men jeg kan sige held og lykke med at klare tingene selv.

LÆS OGSÅ: NU TALER MICHAELA: Caspers historie mangler afgørende detaljer

Se klippet herunder, hvor Philine tager tilbage til huset, eller se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+.

LÆS OGSÅ: Jaffer og Bolette: Sådan skjulte vi os for offentligheden

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde lukker deres forretning