Philine afslører flere detaljer om nyt forhold

Philine er ikke i tvivl om, hun har mødt den rigtige fyr.

Af Rikke Lynge - 4. december 2021 kl. 12:55

I sommers kom det frem, at Philine Roepstorff var faldet pladask for fodboldspiller Jacob Bruun Larsen, der skulle dog gå nogle måneder, før hun selv offentliggjorde forholdet på sine sociale medier, men i det nyeste afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ er den smukke model ikke bleg for at dele ud af sine følelser for Jacob.

– Jeg har mødt en dreng for to dage siden, og han er bare virkelig, virkelig, virkelig dejlig. To timer efter, jeg så ham første gang, der vidste jeg bare, det var ham. Det føltes så naturligt, forklarer Philine i programmet på discovery+.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

Artiklen fortsætter under videoen af Ditte Julie, der fortæller, hvorfor hun er tilbage hos sin ekskæreste. 

LÆS OGSÅ: Bendtners vilde bytur: Styr på damerne

Aldrig følt sådan før

Ifølge Philine har hun aldrig haft det med en fyr, som hun har det med Jacob.

– Sådan som jeg føler med ham lige nu, det har jeg ikke prøvet – ikke engang med dem, jeg har været forelsket i. Jeg har aldrig efter tre dage været SÅ solgt, forklarer Philine.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre bryllup

Philine troede ikke, at hun skulle finde en ny fyr allerede, og hun havde egentlig brug for at være sig selv efter bruddet med Nicklas Bendtner.

– Der er noget, der hedder den rette person. Timingen var ‘me time’, men der er ikke et minuts ‘me time’ nu, fordi jeg tænker på ham nonstop, afslører Philine.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Han har ændret mig

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.