'Paradise'-par: Vi skal have et barn

Til august kommer endnu en ny reality-baby til verden, og det stolte forældrepar glæder sig.

Paradise hotel, et ton cash
Af Dan Bjerggård og Christina Ledertoug - 11. februar 2014 kl. 9:10

De mødte hinanden tilbage i 2012 i forbindelse med ‘Paradise Hotel’. Og der var fra starten amoriner i luften mellem den nu 21-årige Anna Due og 31-årige Martin Hjort, bedre kendt som ‘ham den gamle’.
Og selv om parret har været gået fra hinanden et par gange, har kærligheden sejret til sidst, og det er der nu kommet en lille familieforøgelse ud af.
– Anna er 14 uger henne, og vi er meget glade. Vi ved allerede nu, at det bliver en lille dreng, men vi har ikke besluttet os for noget navn endnu, fortæller den stolte far til Realityportalen.dk, da vi mødte parret til forpremiere på reality-programmet ‘Et ton cash’, som har premiere fra mandag den 17. februar på TV3.
LÆS OGSÅ:  ‘Paradise’-deltagere: Vi er kærester
Et sommerbarn
Anna er sat til at nedkomme med sønnen den 3. august, og parret havde da også håbet på, at de kunne holde det hemmeligt lidt længere.
– Det var egentlig ikke meningen, at vi ville have det ud i medierne endnu, men snakken går hurtigt, siger Martin, der ikke får de store problemer med at finde den rette gudfar.
Hans bedste ven Stolle, der også deltog i ‘Paradise Hotel 2012’, har nemlig lagt billet ind til den rolle.
– Jeg er virkelig glad på deres vegne, og jeg skal da helt sikkert være gudfar til den lille knægt, det håber jeg da, siger Stolle til Realityportalen.dk.
Anna og Martin bliver ikke det eneste forældre-par i realityland, for flere andre par har nemlig også fået små, søde reality-babyer. Læs mere her.
LÆS OGSÅ: Kæmpe babyboom i realityland
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.