'Paradise'-Nathja: Folk har travlt med mit liv

Nogle gange er det, som om andre kender paradisoen bedre, end hun selv gør.

Af Mikkeline Andersen - 9. november 2014 kl. 9:48

Livet i de små byer er så hyggeligt, for alle kender alle. Eller. ‘Paradise’-Nathja er langt fra enig i, at det er sådan at bo i Køge. Byen som hun har boet i hele sit liv.
– Det kommer bag på mig, hvor ondt i røven folk kan have omkring forskellige ting. Det har bestemt ikke gjort det bedre, at man er en del af reality-familien. Jeg er så træt af at blive dømt for noget, som jeg ikke er, siger Nathja til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Folk har åbenbart så meget at snakke om. Det er alt fra, hvad jeg foretager mig, når jeg går i bad, til hvem jeg snakker med, og hvornår jeg gør det.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par vil gerne flytte sammen
Singlelivet gør det værre
I starten af september gik Nathja og kæresten Ricki fra hinanden. Det har absolut ikke gjort snakken mindre, at paradisoen nu er single.
– Jeg har en bekendt, som har kørt en roulade af omkring mit forhold til min eks-kæreste. Han anede ikke en skid om det, men alligevel fyrer han lort af for at lyde interessant, fortæller hun.
Nathja understreger, at hun synes, det er sørgeligt, at folk kan udtale sig om hendes liv, når de ikke kender til det, der foregår.
– Jeg er typen, der mener, at er man i mit liv, så lukker man måsen omkring, hvad der sker, fordi folk snakker, og jeg er træt af sladder, som ikke er rigtig.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Følg Tina Maria i ny tv-serie
Fyrer den af i Køge
Selvom der er personer i Køge, som Nathja ikke bryder sig om, så gør hun det klart, at hun elsker de mennesker, som hun har omkring sig. Men hun er træt af snakken på byens gadehjørner.
– Jeg har været ude for, at folk dømmer mig og tror, jeg er en snob. Mange har tanken:  “Hun tror, hun er en hel masse, fordi hun er kendt”. Men sådan er det overhovedet ikke. Jeg har det bare for grineren med de mennesker, jeg holder af, og jeg er aldrig bleg for at snakke, hvis folk kommer over til mig i byen, siger Nathja.
Men ofte når folk at dømme hende, fordi de ser hende “skabe sig” på dansegulvet.
– Men altså, det gør alle andre da også. Tror jeg. Jeg er sgu egentlig ligeglad, hvis folk har så ondt i røven, er det jo deres tab. Jeg ved fra venner og familie, at de elsker mig for den, jeg er, og det er det, der betyder alt.
LÆS OGSÅ: Fredagslir: Stor taktikker og store muskler
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.