Petra Nagel indrømmer: Fortryder forlovelsestatovering

Petra Nagel troede at kærligheden ville vare for evigt, men hun tog fejl.

Af Rikke Lynge - 21. november 2021 kl. 14:55

Tv-vært Petra Nagel, 37, har skrevet bogen ‘Ting, jeg har lært, da det var for sent’, som er en feltguide til voksne. Her kommer hun blandt andet ind på de tatoveringer, hun gennem tiden har fået, og som hun også har fortrudt.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

– Jeg er lidt træt af det, for jeg bryder mig faktisk ikke om alle de tatoveringer, der er på min ene arm. Jeg gad godt, at jeg ikke havde den her banan, som var en forlovelsesring, jeg fik med en fyr, jeg troede, jeg skulle være sammen med for evigt, fortæller Petra, der i dag er forlovet med Asbjørn Munk.

Artiklen fortsætter under artiklen, hvor Petra Nagel fortæller om sin nye bog ‘Ting, jeg har lært, da det var for sent’.

Petra og Asbjørn har sammen børnene Pelle Emil på tre år og Rosa fra april 2021.

– Asbjørn har jo friet til mig med en ring, og den sidder ovenpå bananen. Det er jo for underligt, så den skal væk på et tidspunkt, fortæller Petra, der vil opfordre andre til at stoppe op.

LÆS OGSÅ: Nynne har fundet kærligheden igen

– Jeg har ikke lyst til at sige, man ikke skal få en tatovering, men jeg har lyst til at sige, jeg skulle have tænkt mig noget mere om. Jeg skulle have tænkt i bare ti minutter.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’ afslører nye regler: Store ændringer i programmet

Læs mere om