Peter og Katherina i baby-dilemma

Peter og Katherina har store problemer med, hvad de skal kalde deres fælles barn, når de til sommer bliver forældre igen.

Af Jonas Sand - 21. februar 2015 kl. 13:50

Peter og Katherina Søborg fra ‘De Unge Mødre’ venter barn senere på året, og det er noget, de har prøvet før. Tilsammen har de fem børn i forvejen, men øvelse gør åbenbart ikke mester, når det handler om at navngive børn. Parret har nemlig store problemer med, hvad de skal kalde deres fælles barn, skriver de på deres blog.
– Er du sindssyg, hvor er der bare mange flotte pigenavne! Men det er svært at vælge. For det skal føles rigtigt. Og det, der føles rigtigt i dag, føles måske forkert i morgen. Det er enormt frustrerende, skriver parret.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Sådan kom vi med i ‘De unge mødre’
Venter med beslutningen
Efter lange overvejelser, hvor både navne hos familiemedlemmer og fælles venner skulle udelukkes, har parret nu truffet en beslutning … Sådan da. De har i hvert fald udvalgt 10 navne:
Anastasia, Avalana, Caroline, Cille, Jasmin, Lilly, Mynthe, Nina, Siri, Silke
– Det vi har valgt er så, at vi ikke aner, hvad vi skal vælge. Og det er slet ikke sikkert, at det bliver et af de 10 navne. Til gengæld er vi blevet enige om, at vi har indtil d. 2. august. Det er nemlig dagen, hvor hun skal navngives.
LÆS OGSÅ: Katherina fra ‘De unge mødre’ er gravid
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.