Peter og Katherinas drøm går i opfyldelse

For første gang nogensinde kan parret holde ferie med alle deres børn samlet.

Af Louise Vilsbøl - 15. februar 2017 kl. 12:06

Vinterferien har sænket sig over det danske land, men hos Peter og Katherina Søborg fra ‘De unge mødre’ byder ferien på en ganske særlig oplevelse.
– I dag har jeg fået en dejlig nyhed! Min søn kommer på besøg i løbet af ugen og skal for FØRSTE gang overnatte i flere dage, skriver Katherina på parrets blog og fortsætter:
– Dengang jeg aftalte med hans far, at vores søn skulle være ved ham, til jeg fik det bedre, der havde jeg ingen anelse om, at der skulle gå over otte år, før min søn skulle overnatte hos mig over flere dage igen.
Peter og Katherina bor til dagligt sammen med Katherinas søn Mikkel på 11 og deres tre fælles børn Alexzander på 4 år, Nicklas på 2 år og Mia på 1 år. Derudover har Katherina 8-årige Mikas, som bor hos sin far, Jonas, og Peter har sønnen Lucas på 12 år, som bor hos sin mor Christina.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Sådan kom vi med i ‘De unge mødre’
Det svarer til at have et boyband boende
Lucas kom til Mors for at holde vinterferie hos sin far og Katherina i lørdags, og nu venter de altså bare på, at Mikas kommer, så de bliver fuldtalligt.
– Vi glæder os til at opleve synet af, at have hele familien samlet. Antal mæssigt, så svarer det til at have et helt boyband boende – og en enkelt pige. Det lyder vildt, og vi glæder os rigtig meget til at opleve det, fortæller parret til Realityportalen.
– Vi har nogle aktiviteter på programmet, som vi ved, at drengene vil synes om. Men jeg har personligt et stort ønske om at få taget et familiebillede af børnene. Vi har aldrig haft et med dem allesammen på, så for mig er det en drøm, der går i opfyldelse, tilføjer Katherina.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina genforenet med Michas
I øjeblikket bor Peter og Katherina hos Katherinas mor på Mors, og de indrømmer, at især med alle børnene samlet, er det ikke drømmescenariet ikke at have sit eget hjem, hvor der er plads nok. Men jagten på drømmehuset har endnu ikke båret frugt, så de prøver at få det bedste ud af situationen, og pladsmangel er bestemt ikke nok til at få parrets smil til at falme.
– Vi tror, at de fleste mennesker ville være nervøse, men sådan ser vi ikke på det. Det at have alle børnene samlet har været en umulig drøm, men om få dage bliver den til virkelighed. Vi glæder os rigtig meget!
LÆS OGSÅ: Peter og KAtherina uenige om ‘De unge mødre’-comeback
Samarbejdet med eks-kæresterne kunne være bedre
Selvom det kunne tyde på, at samarbejdet mellem parret og deres respektive ekskærester er kommet op og køre, så kunne det være bedre, mener de. Der opstår stadig misforståelser, og parret skulle egentlig have haft Lucas allerede i december, men det er først nu, det er lykkes.
– Fordi Peter glemte at skrive vores adresse til Christina, så ville hun ikke gå med til samværet som aftalt. Så vi endte med at skulle vente til ferien nu her med at se ham igen, og det synes vi er mangel på samarbejde. Hun kunne have haft ringet eller taget kontakt på andre måder. Peter har savnet Lucas rigtig meget, og han håber, at det bliver bedre fremadrettet, fastslår parret, og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter ser ikke længere Lucas
– Hvad min Mikas angår, så har det heller ikke været let. Der er konstante misforståelser fra farens side. Det er udmattende, at det skal være så besværligt, men trods det, så er vi glade over, at det endelig lykkes at få hele familien samlet.
Se eller gense nogle af de største øjeblikke fra sidste sæson af ‘De unge mødre’ herunder, og se med hver tirsdag kl. 20.00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Peter genforenet med Lucas
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: To nye deltagere i ‘De unge mødre’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.