HOT NEWS: Peter Birch springer ud i nyt reality-eventyr - Her & Nu

HOT NEWS: Peter Birch springer ud i nyt reality-eventyr

Den velkendte paradiso har længe holdt sig væk fra skærmen, men nu er han tilbage med fuld styrke.

Af Emilie Holm Egebro - 10. august 2016 kl. 08:55

Den charmerende Peter Birch har i lang tid holdt sig væk fra reality-programmer, og har i stedet arbejdet som sælger og låsesmed. Nu har han dog sagt ja tak til at vende sig på skærmen igen.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Peter Birchs forvandling gennem de sidste seks å
– Jeg har sagt ja til at være med til at caste til den nye sæson af ‘Paradise Hotel’. Så jeg er med i ‘Jagten på det nye kuld’ sammen med flere af paradisoerne fra sidste sæson. Caroline og jeg har rejst rundt i landet og søgt efter deltagere – det har været ret sjovt, fortæller Peter til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Jeg har jo længe holdt mig lidt fra programmerne og sagt nej til alt, men selvom man lige skulle ind i gamet igen, så var det super sjovt. Så jeg har fået blod på tanden i forhold til igen at lave mere reality-tv. Hvis jeg for eksempel blev spurgt om ‘Robinson’, vil jeg da ikke sige nej tak. Men nu må tiden vise, hvad jeg bliver tilbudt, og så tager jeg den derfra.
Peter afslører også, at han har flere projekter i gang – blandt andet noget på nettet, som han er ved at starte op. Det er dog ikke noget, han kan fortælle mere om endnu.
Se billeder af Peter øverst i artiklen.r
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Peter Birch indlagt efter vild bytur
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.