Peter Birch afbryder optagelserne: Derfor begynder jeg at græde

I programmet ‘Vi spiller spillet – realityen der formede dig’ har DR2 genskabt ikoniske scener fra ‘Paradise Hotel’, hvor deltagerne fra dengang selv medvirker. Her bliver Peter Birch flere gange dybt berørt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. februar 2021 kl. 17:55

I ‘Paradise Hotel’ er det ægte følelser, der er på spil, og det er det også i programmet ‘Vi spiller spillet – realityen der formede dig’, hvor DR genskaber nogle af de største scener i realityprogrammets historie.

Her har man allerede set 37-årige Peter Birch, der vandt sæson 6, få meget blanke øjne alene ved at tale om sit ophold i Mexico og bare ved at lytte til ‘Ulven Peter’.

LÆS OGSÅ: Ærlige Lærke: Sådan har jeg det med Asbjørn og Christel

Selvom det i dag er mere end ti år siden, at hele eventyret fandt sted.

– Det var jo bare en ekstrem tid i mit liv. Og nu er jeg tilbage i hverdagen igen. Så måske savnede jeg det lidt. Måske gik det op for mig, at nu er jeg virkelig et andet sted i mit liv, og nu er det slut, siger Peter om grunden til, at han bliver så rørt i DR-programmet.

LÆS OGSÅ: UH! Sådan blev Asbjørn og Christel kærester

Den mest rørende parceremoni

I den nyeste episode skal Patrick, Melissa, Samanta, Marie og Peter, der alle medvirker i sæson 6, genindspille en parceremoni, hvor Peter har udført en mission, der skal få Patrick smidt ud af hotellet.

Midt i genindspilningen kan Peter ikke få sagt sine replikker, og også under interviewet med DR må han bede om en pause, fordi han bliver så rørt.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendtes søde fastelavns-børn

– Patrick fyldte meget i programmet dengang, og han var underholdende. Vi havde det så sjovt sammen. Det er hårdt, at man i ‘Paradise’ hele tiden mister et menneske, man godt kan lide. Det var trist at miste ham. Lige som det var trist at miste Amalie, siger Peter og fortsætter:

– Alle følelser vendte tilbage, og jeg følte lidt, at jeg var dernede igen. Det hele væltede bare ind. Det var en parceremoni, der fyldte meget dengang – også efterfølgende. Jeg levede mig meget ind i det, og der kom mange følelser frem.

Derfor blev Peter så overvældet af følelserne, da han bliver taget tilbage til parceremonien.

LÆS OGSÅ: Nu sætter Katerina Pitzner ord på sin kræftsygdom

– Når du kommer hjem fra Mexico, sker der så mange ting, så det var først der (i DR-programmet, red.) jeg tænkte over, hvad der var sket. Det var ikke, fordi jeg var ked af det. For mig var ‘Paradise Hotel’ jo en virkelig positiv oplevelse.

Se ‘Vi spiller spillet – realityen der formede dig’ på DRTV. 

Læs mere om